ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα του πολέμου της «μαφίας» ο 45χρονος στο Π.Φάληρο

Μια ακόμα ψυχρή δολοφονία στον πόλεμο των «ανθρωπων της νύχτας» η 5η μέσα σε 14 μήνες σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/6), στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα δέχθηκε καταιγισμό πυρών από δύο άγνωστους που διέφυγαν στη συνέχεια με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος δέχθηκε πολλές σφαιρες (στο σημείο βρέθηκαν δεκάδες κάλυκες...
Θύμα του πολέμου της «μαφίας» ο 45χρονος στο Π.Φάληρο

Μια ακόμα ψυχρή δολοφονία στον πόλεμο των «ανθρωπων της νύχτας» η 5η μέσα σε 14 μήνες σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/6), στο Παλαιό Φάληρο.

Το θύμα δέχθηκε καταιγισμό πυρών από δύο άγνωστους που διέφυγαν στη συνέχεια με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος δέχθηκε πολλές σφαιρες (στο σημείο βρέθηκαν δεκάδες κάλυκες από καλάσνικοφ), δεν εξέπνευσε αμέσως αλλά κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο ότι πρόλαβε να τραυματίσει με ένα 9αρι πιστόλι που είχε, έναν εκ των εκτελεστών του.

Πρόκειται για τον Μανώλη Καραγιάννη, γνωστό με τα ψευδώνυμα «καράφλας» ή «σαμπρέλας» ή «Νταίζη».

Ο 45χρονος φέρεται πως ήταν ο αρχηγός αντίπαλης μαφιόζικης ομάδας του Βασίλη Στεφανάκου, γι αυτό και θεωρήθηκε από την αρχή ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του.

Η αστυνομία κάνει έρευνα σε νοσοκομεία και κλινικές για να εντοπίσει τους εκτελεστές στην περίπτωση που ισχύει η μαρτυρία για τραυματισμό ενός από τους δύο δολοφόνους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θύμα του πολέμου της «μαφίας» ο 45χρονος στο Π.Φάληρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.