ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα ξυλοδαρμού η κόρη της Λεπέν

Επειτα από πάρτι φοιτητών στο Παρίσι
Θύμα ξυλοδαρμού η κόρη της Λεπέν

Θύμα επίθεσης, μαζί με τον ξάδερφο της, έπεσε η 19χρονη κόρη της Μαρίν Λεπέν μετά από φοιτητικό πάρτι στο Παρίσι.   

Δυο άντρες πλησίασαν τη 19χρονη Ματίλντ έξω από μια αίθουσα μπόουλινγκ, στο προάστιο της Ναντέρ τη νύχτα της Παρασκευής.

Άρχισαν να τρίβουν το σώμα της λέγοντας της πως κρυώνει,  όπως ανέφερε ο ξάδερφος της. Ο 18χρονος προσπάθησε να τους σταματήσει, όμως οι δύο άντρες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια επιτέθηκαν και στην κόρη της Λεπέν.

Η Λεπέν δέχτηκε επανειλημμένα κλωτσιές και γροθιές στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη της, ενώ και ο ξάδερφος της τραυματίστηκε.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άντρες, 32 και 47 ετών, οι όποιοι ήταν μεθυσμένοι όταν τους εντόπισε η αστυνομία. Αρνούνται τις κατηγορίες ενώ η δίκη τους έχει οριστεί για τις 23 Οκτωβρίου.

Η Μαρίν Λεπέν δήλωσε για το περιστατικό: «Δεν υπήρχε καυγάς, υπήρχε βιαιοπραγία, μια αδικαιολόγητη βιαιοπραγία σε δύο νέους ανθρώπους, ηλικίας 18 και 19 ετών. Αλλά δεν ήταν κάτι αναπόφευκτο. Πιστεύω πως είναι η συνέπεια από πολιτικές επιλογές που γίνονται πολλά χρόνια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θύμα ξυλοδαρμού η κόρη της Λεπέν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.