ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου (λίστα)

Νέο κύμα άρσης των μέτρων θα έχουμε από αύριο (1/6) Κατόπιν ομόφωνης θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ανακοινώνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020: οι εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία), οι εκπαιδευτικές μονάδες ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί και...
Τι επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου (λίστα)

Νέο κύμα άρσης των μέτρων θα έχουμε από αύριο (1/6)

Κατόπιν ομόφωνης θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ανακοινώνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020:

  • οι εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία),
    οι εκπαιδευτικές μονάδες ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, καθώς και
    οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.
  • τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π),
  • οι μονάδες δωδεκάμηνης λειτουργίας, άγνωστο παραμένει -μέχρι και αυτή τη στιγμή- πόσα από τα 670 περίπου καταλύματα που συνθέτουν το ξενοδοχειακό δυναμικό της Αττικής (στοιχεία 2019) τελικά θα το κάνουν.
  • δικαστήρια α) του Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, το Εκλογοδικείο και το Μισθοδικείο, β) το Συμβούλιο της Επικρατείας και τα τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας, γ) το Ελεγκτικό Συνέδριο και δ) τα πολιτικά δικαστήρια της χώρας.
  • οι Κυριακάτικες αγορές, οι εμποροπανηγύρεις και λοιπές αγορές του άρθρου 38 του νόμου 4497/17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πρεμιέρα» για δημοτικά και νηπιαγωγεία – Οι νέοι κανόνες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου (λίστα)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.