ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι σημαίνει για την έξοδο στις αγορές ο «πάγος» και τα μηνύματα της Moody’s

«Μπλόκο» στην αναβάθμιση λόγω κινδύνου αθέτησης των δεσμεύσεων - «Πάγος» στις εξαγγελίες Τσίπρα και Τσακαλώτου - Προβλέπει εκλογές το καλοκαίρι του 2019
Τι σημαίνει για την έξοδο στις αγορές ο «πάγος» και τα μηνύματα της Moody’s

«Πέταξε το γάντι» στην κυβέρνηση ο οίκος αξιολόγησης Moody’s, βάζοντας «φρένο» στην διάθεση αθέτησης ανειλημμένων δεσμεύσεων, προειδοποιώντας ακόμη και για αρνητικές -αντί θετικές- εξελίξεις στο αξιόχρεο της χώρας.

Λίγο πριν κατατεθεί το προσχέδιο του νέου Κρατικού Προϋπολογισμού και σχεδόν την ίδια ώρα που στην Νέα Υόρκη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ξένους επενδυτικούς Οίκους, δήλωνε ότι «προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία φιλοεπενδυτικού κλίματος για την προσέλκυση επενδύσεων που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας», ο Οίκος Moody’s έθετε το πλαίσιο της διπλής εποπτείας της χώρας -από δανειστές και αγορές ταυτόχρονα.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι σημαίνει για την έξοδο στις αγορές ο «πάγος» και τα μηνύματα της Moody’s», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.