ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι συμβαίνει με την 27χρονη που διασωληνώθηκε μετά τον εμβολιασμό της με το Johnson & Johnson

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την 27χρονη που διασωληνώθηκε μετά τον εμβολιασμό της με το Johnson & Johnson, η οποία έδειξε σημάδια βελτίωσης.
Τι συμβαίνει με την 27χρονη που διασωληνώθηκε μετά τον εμβολιασμό της με το Johnson & Johnson

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την 27χρονη που διασωληνώθηκε μετά τον εμβόλιο της Johnson & Johnson που έκανε, η οποία έδειξε σημάδια βελτίωσης.

Η κοπέλα από την Κέρκυρα βρίσκεται στο Νοσοκομείο του Ρίου από τις 30 Ιουνίου. Όπου και διασωληνώθηκε μετά από παρενέργειες που είχε από το εμβόλιο.

Μετά από μέρες φάνηκαν τα πρώτα χαμόγελα. Γιατί η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε μεγάλα σημάδια βελτίωσης.

Ο θεράπων ιατρός της και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ κ. Αργύρης Συμεωνίδης δήλωσε στο patrastimes:

“Έχουμε τα πρώτα σημάδια ότι η υγεία της σταδιακά βελτιώνεται. Από αιματολογικής άποψης η κλινική της εικόνα έχει βελτιωθεί”.

Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, από την αρχή κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τις επιπλοκές που παρουσίαζε η νεαρή κοπέλα και πλέον φαίνεται πως τα έχουν καταφέρει.

Η 27χρονη εμβολιάστηκε με το Johnson & Johnson και λίγες μέρες μετά εμφάνισε παρενέργειες. Πιο συγκεκριμένα ένιωθε μεγάλη αδυναμία και παράλυση.

Με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Εκεί όμως η κατάσταση της έγινε χειρότερη. και δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί.

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων.

Δόθηκε μια μάχη για αντιμετωπιστεί το θέμα με τους γιατρούς να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Η υγεία της, πριν μερικές μέρες παρουσίασε θεαματική βελτίωση. Και πλέον δεν είναι διασωληνωμένη.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο – Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης τρεις μέρες πριν την έναρξη!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι συμβαίνει με την 27χρονη που διασωληνώθηκε μετά τον εμβολιασμό της με το Johnson & Johnson», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.