ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφώνημα για αεροπειρατεία, συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»

Κινητοποίηση των αρχών μετά από τηλεφώνημα για εκδήλωση αεροπειρατείας σε πτήση από τη Μ. Βρετανία προς την Αθήνα
Τηλεφώνημα για αεροπειρατεία, συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»

Μία αόριστη πληροφορία για αεροπειρατεία σε πτήση από το Λονδίνο στην Αθήνα, έφτασε στην ελληνική αστυνομία με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές για τις πτήσεις που φθάνουν από τη βρετανική πρωτεύουσα.

Στο τηλεφώνημα που έγινε στις αρχές δεν διευκρινίστηκε για ποια πτήση επρόκειτο.

Πάντως από την στιγμή που έγινε το τηλεφώνημα για την αεροπειρατεία, ήδη έχουν προσγειωθεί ομαλά στον αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι πτήσεις των εταιρειών Αegean και British, oι επιβάτες των οποίων έχουν ελεγχθεί επισταμένα, ενώ από στιγμή σε στιγμή προσγειώνεται και η τρίτη πτήση που αναμένεται, αυτή της Easyjet, όπου επίσης θα υπάρξουν εκτεταμένοι έλεγχοι.

Σημειώνεται ότι το τηλεφώνημα έγινε περίπου στις 3 το μεσημέρι σε εμπορικό κατάστημα του αεροδρομίου.

Στο αεροδρόμιο ήδη πραγματοποιούν ελέγχους αστυνομικοί, με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, ενώ εμφανής είναι η κινητοποίηση και υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Κατά τις ίδιες πηγές, λόγω των εξονυχιστικών ελέγχων τουλάχιστον δυο πτήσεις καθυστέρησαν.

Προς το παρών, δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει στο σενάριο της αεροπειρατείας, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τηλεφώνημα για αεροπειρατεία, συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.