Sportime

Τηλεκπαίδευση: Μαθησιακές δυσκολίες και προβλήματα συμπεριφοράς σε μαθητές Δημοτικού!

Πολλά τα προβλήματα που έχει φέρει στους μαθητές, κυρίως του Δημοτικού, η τηλεκπαίδευση τα τελευταία χρόνια.

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Τηλεκπαίδευση: Μαθησιακές δυσκολίες και προβλήματα συμπεριφοράς σε μαθητές Δημοτικού!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τηλεκπαίδευση: Μετά από δυο χρόνια σχεδόν, τα παιδιά του Δημοτικού επανέρχονται σιγά-σιγά στην κανονικότητα και στο σχολείο, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα.

Συγκεκριμένα, η κατάσταση με την τηλεκπαίδευση έχει φέρει αρκετούς μαθητές στο να μην έχουν βιώσει καν την κανονική εκπαιδευτική διαδικασία.

Για όλα αυτά μίλησαν στην ΕΡΤκαι την εκπομπή «Από τις έξι» ειδικοί, που τόνισαν ότι τα παιδιά πρέπει με πολλή προσοχή να επανέλθουν και να μάθουν τα βασικά.

Μάλιστα και οι γονείς των παιδιών που πλέον έχουν φτάσει στη Γ’ Δημοτικού, αναφέρουν ότι τα παιδιά τους έχουν πολλές δυσκολίες, μετά τα όσα έγιναν πέρσι τόσο με τη διαδικασία αξιολόγησης αλλά και με την παρακολούθηση τους.

Παράλληλα και η συμπεριφορά τους αλλά και η προσαρμογή τους, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα