ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεθέαση – Nielsen: Τι είπε ο Δημήτρης Νατσιός από τη ΝΙΚΗ στη Βουλη που φέρνει σε δύσκολη θέση την εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης

Έριξε τις... σπόντες του για την μέτρηση της τηλεθέασης στην Ελλάδα αλλά και για την έλλειψη τηλεοπτικών παραγωγών με βάση την ελληνική ιστορία και παράδοση.
Τηλεθέαση – Nielsen: Τι είπε ο Δημήτρης Νατσιός από τη ΝΙΚΗ στη Βουλη που φέρνει σε δύσκολη θέση την εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης

Ο Δημήτρης Νατσιός από τη ΝΙΚΗ λογικά θα έφερε σε… δύσκολη θέση την εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης καθώς μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τίτλο: «Δημιουργική Ελλάδα: ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, ίδρυση φορέα για το βιβλίο και λοιπές διατάξεις για τον σύγχρονο πολιτισμό» έριξε τις… σπόντες του για την μέτρηση της τηλεθέασης στην Ελλάδα αλλά και για την έλλειψη τηλεοπτικών παραγωγών με βάση την ελληνική ιστορία και παράδοση.

«Ή μήπως δεν θα είχαν… τηλεθέαση τέτοιες παραγωγές;» διερωτήθηκε, για να συμπληρώσει «ποια τηλεθέαση και ποια ακροαματικότητα όμως; Αφήστε γιατί ο κόσμος το χει… τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι, όπως λέει και ο λαός».

Ο Δημήτρης Νατσιός έκανε λόγο για τηλεθεάσεις « που καθορίζονται από τα κάτι παραπάνω από 1300 σκουριασμένα μηχανάκια που έχουν εγκατασταθεί σε συγκεκριμένα νοικοκυριά της Ελλάδας».

Επίσης ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ υπογράμμισε πως με τις τηλεθεάσεις (σ.σ. τον λανθασμένο τρόπο μέτρησης της τηλεθέασης) στην Ελλάδα «βλέπουμε 4χρονα να βλέπουν Αυτιά και άνθρωποι 90χρονων να βλέπουν παιδικά».

«Οι τηλεθεάσεις για τις οποίες η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), η δημόσια τηλεόραση της χώρας, δαπανά 200.000 ευρώ κάθε εξάμηνο;», διερωτήθηκε και… μαύρα σύννεφα στη Nielsen.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τηλεθέαση – Nielsen: Τι είπε ο Δημήτρης Νατσιός από τη ΝΙΚΗ στη Βουλη που φέρνει σε δύσκολη θέση την εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.