ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεθέαση: Το Ελλάδα – Βοσνία κόντραρε σήριαλ και ριάλιτι!

Τηλεθέαση: Σημαντικά νούμερα «χτύπησε» το Ελλάδα - Βοσνία κοντράροντας ισχυρά τηλεοπτικά προγράμματα όπως το GNTM και οι Άγριες Μέλισσες.
Τηλεθέαση: Το Ελλάδα – Βοσνία κόντραρε σήριαλ και ριάλιτι!

Ελλάδα: Μετά από πολύ καιρό η  Εθνική Ελλάδας επέστρεψε, όχι μόνο στις καλές εμφανίσεις, αλλά και στα νικηφόρα αποτελέσματα.  Συγκεκριμένα το σύνολο του Τζον Φαν’τ Σχιπ επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Πόσοι όμως έκατσαν να δουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αρκετοί αν αναλογιστεί κανείς ότι η Εθνική μας δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης, ενώ μάλιστα στα προηγούμενα παιχνίδια της το ποδοσφαιρικό θέαμα ήταν αποκαρδιωτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βίντεο: Έτσι δρούσαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων

Συγκεκριμένα το ματς έκανε σε μέσο όρο 18,1% στο γενικό σύνολο και 16,1% στο δυναμικό! Διψήφια νούμερα για το Εθνική μας συγκρότημα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.  Και παρά το γεγονός ότι εκτός από το ελεύθερο OPEN TV, ο αγώνας μεταδιδόταν και από το συνδρομητικό CosmoteSport.

Διόλου άσχημα, με τις επιδόσεις αυτές να κοντράρουν στα… ίσια τα υπόλοιπα τηλεοπτικά δυνατά προγράμματα που προβάλλονταν εκείνη την ώρα πάνω-κάτω. Δηλαδή η Εθνική κοίταξε στα μάτια εκπομπές όπως το ριάλιτι «GNTM», και τα σήριαλ «Άγριες Μέλισσες», «Έρωτας μετά», «8 Λέξεις».

Το επεισόδιο του GNTM με την αποχώρηση της Λυδίας Κατσανικάκη κυριάρχησε στο δυναμικό κοινό έμεινε το οποίο παρέμεινε στο Star από την αρχή μέχρι το τέλος.

Βεβαίως με το φινάλε του GNTM, το σήριαλ Άγριες Μέλισσες προσπέρασε και «σκαρφάλωσε» κοντά απο το 30%. Στο γενικό κοινό βεβαίως οι «Άγριες Μέλισσες» κατέκτησαν καθαρά την πρώτη θέση.

Αντιθέτως η σειρά «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου δεν πήγε και τόσο καλά στο δυναμικό κοινό καθώς τα νούμερα ήταν μονοψήφια (9/6%).

Λίγο καλύτερες επιδόσεις είχε ο «Ερωτας Μετά» καθώς διατηρήθηκε σε διψήφια νούμερα, αλλά αρκετά χαμηλά.

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης:

Γενικό Σύνολο

«GNTM2» 18,5%

Άγριες Μέλισσες 25,1%

Σπίτι είναι 10,7%

8 Λέξεις 16,6%

Ποδόσφαιρο: Ελλάδα – Βοσνία-Ερζεγοβίνη 18,1%

Αν ήμουν πλούσιος 13,3%

Πέτα τη φριτέζα 14,5%

Έρωτας μετά 10,9%

Νεανικό κοινό (ηλικίας 15-44)

«GNTM2» 25,6%

Άγριες Μέλισσες 25 %

Σπίτι είναι 12,9%

8 Λέξεις 9,6%

Ποδόσφαιρο: Ελλάδα – Βοσνία-Ερζεγοβίνη 16,1%

Αν ήμουν πλούσιος 12,3%

Πέτα τη φριτέζα 16,3%

Έρωτας μετά 12%

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης ανά τέταρτο στο δυναμικό κοινό:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like και στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τηλεθέαση: Το Ελλάδα – Βοσνία κόντραρε σήριαλ και ριάλιτι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.