ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τιμή βενζίνης: Βάζουν ακόμα 2,5 ευρώ βενζίνη στα αυτοκίνητά τους – Πάνω από 1,8 ευρώ το λίτρο!

Στα ύψη η τιμή της βενζίνης που έχει αρχίσει και προκαλεί πολύ μεγάλο πρόβλημα στους πολίτες.
Τιμή βενζίνης: Βάζουν ακόμα 2,5 ευρώ βενζίνη στα αυτοκίνητά τους – Πάνω από 1,8 ευρώ το λίτρο!

Νέα αύξηση αναμένεται να σημειώσει η τιμή της βενζίνης, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο στα έξοδα τους πολίτες που ήδη είναι φανερά… κουρασμένοι.

Συγκεκριμένα, γι’ αυτό μίλησε στη ΕΡΤ και ο αντιπρόεδρος Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.

Όπως έκανε γνωστό, πανελλαδικά η τιμή της βενζίνης αγγίζει το 1,90, η οποία θεωρείται πάρα πολύ υψηλή για την αμόλυβδη, ενώ δεν αποκλείεται, στα μεγάλα αστικά κέντρα να φτάσει και τα 2 ευρώ.

Ακόμα ανάφερε για τη αύξηση ότι:  «Συνεχίζει η ανοδική πορεία λίγο λίγο κάθε μέρα, το βλέπω και στις προβλέψεις τις διυλιστηριακές που και στην αυριανή μέρα θα είναι προσθετική, όπως και σήμερα ήταν αρκετά υψηλή η αύξηση για όσους θα πάρουμε καύσιμα σε σχέση με την χθεσινή χρέωση.

Είναι ακριβότερο το καύσιμο που θα αγοράσουμε οι πρατηριούχοι σήμερα όπως θα είναι και αύριο και μεθαύριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις».

Μάλιστα έκανε γνωστό ότι στη νησιωτική Ελλάδα, σε ορισμένες περιοχές η τιμή της βενζίνης ξεπερνά τα 2,20 ευρώ.

Πραγματικά οι τιμές έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν για τα καλά, με πολλούς πολίτες να προτιμούν να βάλουν ακόμα και 2,5 ευρώ στα αυτοκίνητά τους, για να μπορέσουν έστω λίγο να κινηθούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τιμή βενζίνης: Βάζουν ακόμα 2,5 ευρώ βενζίνη στα αυτοκίνητά τους – Πάνω από 1,8 ευρώ το λίτρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.