ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Mega

Το δικό τους «αντίο» είπαν οι εργαζόμενοι μέσα από ένα βίντεο
Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Mega

Τίτλοι τέλους πέφτουν στο Mega. Ξημερώματα Κυριακής πέφτει η αυλαία και γι’ αυτό οι εργαζόμενοί του δημιούργησαν ένα τελευταίο βίντεο. Σε αυτό έχουν συμπεριλάβει πολλές από τις σειρές που όλα αυτά τα χρόνια αγάπησε ο κόσμος.

Αναλυτικά το μήνυμά τους: «MEGA TV – Έρχεται το ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Αυτό ήταν φίλες και φίλοι. Τόσο μπόρεσε να ζήσει το κανάλι. Γνωρίζουμε ότι θα μας γεμίσετε σχόλια αγάπης, στήριξης, συγκίνησης. Είναι λογικό. 30 χρόνια είναι αυτά. Όμως το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει. Αυτή τη φορά είναι οριστικό. Η DIGEA επιτέλους πήρε θέση και έδωσε την ανακοίνωση. ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ το MEGA φεύγει απ τις τηλεοράσεις σας. Δεν έχει νόημα να κλάψουμε άλλο. Το κανάλι είχε πεθάνει τότε πριν από 2,5 χρόνια. Απλά σας έδινε ελπίδες κόντρα σε κάτι προδιαγεγραμμένο να συμβεί.

Όσα “ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ” δεν αρκούν. Θέλουμε να θυμάστε μόνο ένα πράγμα. Το MEGA μπορεί να φύγει απ τις τηλεοράσεις σας αλλά ΠΟΤΕ δε θα φύγει απ τις καρδιές σας και τα μυαλά σας ούτε με χειρουργική επέμβαση. ΑΥΤΟ θέλουμε να κρατήσουμε από εσάς».

Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή στο κανάλι του Μαρινάκη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Mega», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.