ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΕΣΡ για τη βόμβα στο ΣΚΑΪ: « ενέργειες που στρέφονται κατά της ελευθερίας της έκφρασης»

Τι αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης
Το ΕΣΡ για τη βόμβα στο ΣΚΑΪ: « ενέργειες που στρέφονται κατά της ελευθερίας της έκφρασης»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ολομέλεια του Εθνικού συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης αναφορικά με την έκρηξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά το ΕΣΡ στην ανακοίνωσή του ανέφερε πώς «παρόμοιες ενέργειες στρέφονται κατά της ελευθερίας της έκφρασης, της πολυφωνίας και εν τέλει της δημοκρατίας».

Επιπρόσθετα οι εργαζόμενοι στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον τηλεοπτικό σταθμό και τους εργαζόμενους αναφέροντας μεταξύ άλλων πως:

«Έχοντες τη δυσάρεστη εμπειρία της άνοιξης του 2014, όταν οι εγκαταστάσεις μας επλήγησαν από την τοποθέτηση βόμβας και της μετέπειτα προσπάθειας να επαναλειτουργήσουμε, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας απέναντι στους εργαζόμενους στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ. Ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή επαναφορά σε ανθρώπινες συνθήκες λειτουργίας και καταδικάζουμε κάθε είδους βίαιες και επιθετικές μεθόδους “διαφωνίας” στο χώρο της Ενημέρωσης και στη Δημοκρατία».

Τα διεθνή ΜΜΕ για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ΕΣΡ για τη βόμβα στο ΣΚΑΪ: « ενέργειες που στρέφονται κατά της ελευθερίας της έκφρασης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.