ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ISIS έχει δίκτυο με «νύφες» και στην Ελλάδα; Η εταιρεία βιτρίνα και οι έρευνες της ΕΥΠ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και ανησυχητική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με τις «νύφες του ISIS» στην Ελλάδα.
Το ISIS έχει δίκτυο με «νύφες» και στην Ελλάδα; Η εταιρεία βιτρίνα και οι έρευνες της ΕΥΠ

Πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες από τότε που συνελήφθη στην Αθήνα τρομοκράτης του ISIS. Τώρα, έρχεται μια έρευνα – «βόμβα» για «νύφες του ISIS» στην χώρα μας!

Σίγουρα πολλοί θα έχετε παρακολουθήσει τα καραβάνια δυτικών νέων Μουσουλμάνων κοριτσιών, που εγκατέλειπαν την ίδια την ελευθερία τους και και έτρεχαν κυνηγημένες για να ενταχθούν στις τάξεις του ISIS και του Ισλαμικού Κράτους.

Εν συνεχεία, παντρεύονται και κάνουν παιδιά με τους μαχητές, ζουν κατά κύριο λόγο σε στρατόπεδα, έχοντας αφιερωθεί στον Αλλάχ.

Σύμφωνα με «Τα Νέα» λοιπόν, στις διωκτικές Αρχές έχουν φτάσει πληροφορίες για την ύπαρξη και ενδεχομένως δράση γυναικών που έχουν ασπαστεί τον ισλαμισμό και βρίσκονται στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα ερευνάται είτε η ύπαρξη «νυφών του ISIS» από άλλες χώρες στην Ελλάδα, είτε ακόμη κι Ελληνίδων οι οποίες θέλουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος και να γίνουν «νύφες» των Ταλιμπάν.

Ίσως μάλιστα κάποιοι να προσηλυτίζουν και κορίτσια τα οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν στις τάξεις του ISIS ως «νύφες» των στρατιωτών του «Χαλιφάτου» κι αφού πρώτα ασπαστούν τον μουσουλμανισμό.

Η ουσία είναι πως η έρευνα από αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ δεν έχει τελειώσει και συνεχίζεται με απόλυτη μυστικότητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ISIS έχει δίκτυο με «νύφες» και στην Ελλάδα; Η εταιρεία βιτρίνα και οι έρευνες της ΕΥΠ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.