ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το λέγαμε για πλάκα, αλλά μήπως με 41% Μητσοτάκη να εκκενώσουμε προς Αφρική για σιγουριά;

Σκηνές πολέμου στο Βόλο με τη φωτιά στη Νέα Αγχίαλο. Τρομακτικές εκρήξεις, ζημιές και οι πολίτες στο έλος του… 41% της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Το λέγαμε για πλάκα, αλλά μήπως με 41% Μητσοτάκη να εκκενώσουμε προς Αφρική για σιγουριά;

Το λέγαμε δίκην αστεϊσμού. Αλλά με 41% Μητσοτάκη και ανανέωσης θητείας, μήπως να αλλάξουμε χώρα; Μήπως αργήσαμε; Διότι, οι φωτιές φέρνουν τους Έλληνες πολίτες σε μία κατάσταση όπου φύγει φύγει. Μήπως να εκκενώσουμε προς Αφρική μεριά για να είμαστε σίγουροι;

Πρώτα φωτιές μέσα στον αστικό ιστό της Αττικής και συγκεκριμένα σε Λαγονήσι, Κουβαρά, Καλύβια, Σαρωνίδα. Κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια.

Στη συνέχεια… αφανισμός ενός νησιού. Η Ρόδος κάηκε και στην Κυβέρνηση πανηγύρισαν για την οργανωμένη εκκένωση, η οποία δεν έγινε από το Κράτος. Οι ντόπιοι, οι εθελοντές και άλλοι τοπικοί.. ήρωες έδωσαν λύση και δεν θρηνήσαμε θύματα.

Πτώση Canadair και δύο νεκροί πιλότοι στη φωτιά στην Κάρυστο. Διότι, οι συνθήκες είναι αντίξοες. Διότι, ο μόνος τρόπος να σωθεί ένα κομμάτι Ελλάδας είναι η αυτοθυσία των ηρώων που την υπηρετούν.

Φωτιά στην Κέρκυρα! Φωτιά στο Αίγιο.

Και δεν σταματάμε εκεί. SMS εκκένωσης από το112της Λαμίας! Της Λαμίας! Μ

Νεκροί στο νομό Μαγνησίας.

Και το αποκορύφωμα. Φωτιά στη Νέα Αγχίαλο. Εντολή εκκένωσης. Νέα εντολή χιλιομετρικής απαγόρευσης τριών χιλιομέτρων. Εντολή να απομακρυνθούν τα F-16 υπό το φόβο εκρήξεων. Ωστικά κύματα από συνεχείς εκρήξεις θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή όσων δεν έχουν προλάβει να απομακρυνθούν.

Σκηνές πολέμου. Νεκροί. Τραυματίες. Κρανίου τόπος. Ο κόσμος δεν ξέρει τι κάνει. Δεν υπάρχει συντονισμός, κατεύθυνση, πλάνο, σχέδιο.

Καμία ενημέρωση από τα κανάλια. Και μια Κυβέρνηση που έχει αφήσει τη φωτιά στο έλος του Θεού… Μια Κυβέρνηση, έναν Πρωθυπουργό να απολαμβάνει τις δάφνες του 41% της εκλογικής αναμέτρησης.

Που να πάμε; Μήπως προς Αφρική για σιγουριά;






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το λέγαμε για πλάκα, αλλά μήπως με 41% Μητσοτάκη να εκκενώσουμε προς Αφρική για σιγουριά;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…