ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το MEGA παρομοιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Κιμ της Βόρειας Κορέας!

Το MEGA μίλησε με σκληρή… γλώσσα για τις αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ.
Το MEGA παρομοιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Κιμ της Βόρειας Κορέας!

Η αποκάλυψη που έκανε το ΒΗΜΑ για τα Τέμπη έχει προκαλέσει πολλές αναταραχές και το MEGA έσπευσε να σχολιάσει τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού το ΒΗΜΑ, με ρεπορτάζ του, αποκάλυψε τα όσα έχουν γίνει στο έγκλημα στα Τέμπη, προκειμένου να υπάρχουν αλληλοκαλύψεις και το φταίξιμο να πέσει στον έναν.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι έχουν γίνει… κοψίματα και ραψίματα στις συνομιλίες που δόθηκαν στα ΜΜΕ, αλλά και πολλά άλλα που έφερε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως είναι λογικό, όλη αυτή η υπόθεση έφερε πολλές αντιδράσεις στην κυβέρνηση, με τον Άρη Πορτοσάλτε να προσπαθεί το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ να κάνει… πλυντήριο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ωστόσο το πράγματα δε μένει εκεί, αφού το MEGA αποφάσισε να παρομοιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Κιμ της Βόρειας Κορέας.

MEGA: Ο… καυστικός τίτλος για τη ΝΔ!

Ο λόγος; Γιατί πολύ εύκολα οι υπουργοί και οι βουλευτές της κυβέρνησης, έχουν πάρει μία συγκεκριμένη γραμμή και δηλώνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν ότι το δημοσίευμα από το ΒΗΜΑ είναι Fake News.

Μάλιστα ο τίτλος από το MΕGA είναι αρκετά γλαφυρός, αφού αναφέρει: «Καθεστώς Βόρειας Κορέας για τους βουλευτές της ΝΔ».

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το MEGA παρομοιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Κιμ της Βόρειας Κορέας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.