ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μίνι – outbreak εμβολιασμένων υγειονομικών στο AΧΕΠΑ γκρεμίζει το γελοίο μέτρο της υποχρεωτικότητας!

Υγειονομικές βόμβες με τις ευλογίες της κυβέρνησης αποδείχθηκαν οι τουλάχιστον 7 εμβολιασμένοι υγειονομικοί που εντοπίστηκαν να νοσούν και να μεταδίδουν στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».
Το μίνι – outbreak εμβολιασμένων υγειονομικών στο AΧΕΠΑ γκρεμίζει το γελοίο μέτρο της υποχρεωτικότητας!

Το μίνι – outbreak που συνέβη στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», όπου εντοπίστηκαν την Κυριακή 7 κρούσματα κορονοϊού σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο ήταν πλήρως εμβολιασμένο, είναι μια ακόμα τρανταχτή απόδειξη πως το αφήγημα της «ασφάλειας» σε υγειονομικούς χώρους μέσω των καθολικών εμβολιασμών, είναι ένα απατηλό παραμύθι.

Ενώ κυβέρνηση και μέσα ενημέρωσης έχουν εξαπολύσει έναν ανηλεή εργασιακό διωγμό προς τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, απομακρύνοντας τους από τις θέσεις τους και παρουσιάζοντας τους ως «επικίνδυνους», «άμυαλους», κατώτερης κάστας ανθρώπους, φαίνεται πως ο κορονοϊός δεν επηρεάζεται από τα δελτία του ΣΚΑΙ και τις ενημερώσεις του Γιάννη Οικονόμου και τραβάει τον δικό του δρόμο.

Δηλαδή τον δρόμο της σκληρής πραγματικότητας και όχι της κακοστημένης κυβερνητικής προπαγάνδας. Τα… «θωρακισμένα» από τον ιό νοσοκομεία με 100% εμβολιαστική κάλυψη και υγειονομικούς «που δεν θα βάλουν σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών», αποδεικνύονται μάλλον διάτρητα.

Το ότι η διοίκηση του «ΑΧΕΠΑ» έσπευσε ασθμαίνουσα να επισημάνει πως κανένας εμβολιασμένος υγειονομικός που νόσησε, δεν παρουσίασε σοβαρά συμπτώματα, μικρή σημασία έχει. Η ουσία είναι πως ο εμβολιασμένος υγειονομικός συνεχίζει να μεταδίδει και αυτό αποτελεί άμεσο κίνδυνο για τον ασθενή. Άρα επιβάλλεται να περνάει και αυτός από συχνά τεστ.

Επομένως το βάρος πέφτει περισσότερο στα μέτρα προφύλαξης και στην έγκαιρη ανίχνευση των κρουσμάτων (μέσω τεστ) και όχι στο εμβόλιο που δεν εμποδίζει τη μετάδοση. Άρα η απομάκρυνση των ανεμβολίαστων υγειονομικών αποτελεί μια αυθαίρετη τιμωρητικού τύπου ανοησία, που με το έτσι θέλω έστειλε στην ανεργία χιλιάδες νοικοκυριά. Είναι απλά τα πράγματα, για κάποιον που είναι πρόθυμος να τα δει.

Η κυβέρνηση έχει δώσει το ελευθέρας σε όσους εργαζόμενους (και πολίτες γενικότερα) έχουν εμβολιαστεί, δεν τους συμπεριλαμβάνει σε καμπάνιες ενημέρωσης, δεν τους επιβάλλει τεστ ενώ θα έπρεπε, δεν συνιστά προσοχή στα μέτρα προφύλαξης και ο ιός αρχίζει να σεργιανίζει ακόμα και μέσα σε νοσοκομεία. Για να μη συζητήσουμε τι έχει να γίνει από τον προσεχή χειμώνα, όπου ο κόσμος θα μαζευτεί σε κλειστούς χώρους, που θα θεωρούνται μάλιστα και… «covid-free».

Μόνο από το νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» απομακρύνθηκαν από την 1η Σεπτεμβρίου 110 (!) εργαζόμενοι, γιατί θεωρήθηκαν από το κράτος ως κινούμενες «υγειονομικές βόμβες». Και τώρα, τουλάχιστον 7 πλήρως εμβολιασμένοι γιατροί και λοιπό προσωπικό βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό (εμβολιασμένες υγειονομικές βόμβες δηλαδή), με το νοσοκομείο να ψάχνει με ποιους ήρθαν σε επαφή, αφού είναι άγνωστο για πόσες μέρες μετέδιδαν και μέχρι που φτάνει η αλυσίδα μετάδοσης.

Για τους εμβολιασμένους υγειονομικούς που διασπείρουν τον ιό μέσα σε ένα νοσοκομείο, προβλέπεται απλά καραντίνα για μερικές μέρες. Για τους υγιείς ανεμβολίαστους, με το πρόσχημα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ κάποια στιγμή να μεταδώσουν τον ιό, η συνέπεια ήταν αναστολή εργασίας και πέταγμα στο δρόμο.

Δηλαδή ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα παρανοϊκό καθεστώς «νόμιμης» μετάδοσης και «παράνομης» μετάδοσης του ιού! Αμφιβάλει κανείς; Αυτό αποτυπώνεται με εμφατικό τρόπο και στα δημοσιεύματα φιλοκυβερνητικών site, άλλα και στις ειδήσεις της τηλεόρασης. Στη μια περίπτωση «δεν πειράζει βρε αδερφέ που κόντεψε να κολλήσει το μισό νοσοκομείο, ήταν η… κακιά στιγμή» και στην άλλη Ιερά εξέταση!

Το ξέσπασμα που έγινε στο «ΑΧΕΠΑ», δείχνει ακόμα μια φορά πως η επιχείρηση «Ελευθερία» βασίστηκε και συνεχίζει να στηρίζεται πάνω σε σαθρά θεμέλια. Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί εκδιώχθηκαν για το τίποτα, όπως αποδεικνύουν τα ίδια τα γεγονότα. Η κυβέρνηση συνεχίζει να «κανακεύει» τους εμβολιασμένους και σκόπιμα να εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, για να μη διαταραχθεί το ψευδές αφήγημα πως τα υπάρχοντα εμβόλια θα είναι το (πράσινο) διαβατήριο για επιστροφή στην «κανονικότητα» (που ετοιμάζουν).

Παρόλο που κυβέρνηση και «ειδικοί» των τηλεοράσεων, έχουν «λυσσάξει» για υποχρεωτικότητα παντού, στους μέχρι τώρα τομείς που εφαρμόζεται αυτή, το καράβι αρχίζει να μπάζει νερά από παντού…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το μίνι – outbreak εμβολιασμένων υγειονομικών στο AΧΕΠΑ γκρεμίζει το γελοίο μέτρο της υποχρεωτικότητας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.