ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «Νότια Ζηλανδία» του Κυριάκου Μητσοτάκη, γκρέμισε το Twitter (pics)

Μία άτυχη στιγμή είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός μίλησε για το αυξημένο κύρος που έχει πλέον η χώρα μας, από την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο κάτι του… ξέφυγε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης στο STAR: «Οχι σε εκλογές και Ανασχηματισμό – Δεν έγινε...
Το «Νότια Ζηλανδία» του Κυριάκου Μητσοτάκη, γκρέμισε το Twitter (pics)

Μία άτυχη στιγμή είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός μίλησε για το αυξημένο κύρος που έχει πλέον η χώρα μας, από την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο κάτι του… ξέφυγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης στο STAR: «Οχι σε εκλογές και Ανασχηματισμό – Δεν έγινε τίποτε στον Εβρο»

Ανέφερε δηλαδή: «συμμετέχουμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα χωρών μαζί με τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία, τη… Νότια Ζηλανδία. Και συζητάμε παραδείγματα, σκέψεις για το πως μπορούμε να ανοίξουμε την οικονομία μας».

Όπως ήταν λογικό αυτή η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη, με αρκετούς χρήστες στο Twitter να τρολάρουν χωρίς κανένα έλεος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «Νότια Ζηλανδία» του Κυριάκου Μητσοτάκη, γκρέμισε το Twitter (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.