ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το OPEN έκανε το αυτονόητο και είχε εκπομπή για το Άγιο Φως σε ζωντανή σύνδεση – Πολλά συγχαρητήρια!

Το OPEN έκανε το αυτονόητο και είχε εκπομπή για το Άγιο Φως και ζωντανή σύνδεση για το Θαύμα των Θαυμάτων. Συγχαρητήρια.
Το OPEN έκανε το αυτονόητο και είχε εκπομπή για το Άγιο Φως σε ζωντανή σύνδεση – Πολλά συγχαρητήρια!

Το Άγιο Φως είναι η μοναδική αλήθεια, το Θαύμα των Θαυμάτων, που γίνεται κάθε χρόνο και ευλογείται η Ελλάδα ενώ μνημονεύεται παγκοσμίως. Το OPEN έδωσε την πρέπουσα σημασία και προβολή στο Θαύμα, μα πάνω από όλα το αντιμετώπισε ακριβώς σαν τέτοιο. Θαύμα! Πολλά συγχαρητήρια.

Η ανάγκη να δοθούν συγχαρητήρια όμως σε ένα και μόνο μέσο, δημιουργεί και τον προβληματισμό, Διότι, για τα υπόλοιπα (σχεδόν όλα) μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας είναι ένα ανύπαρκτο γεγονός ως θαύμα και παίζει ως παράδοση και έθιμο μόνο στα δελτία ειδήσεων (σ.σ. και αυτό για… γεμίσματα).

Μαζί με το ρεπορτάζ για την μαγειρίτσα, το κάψιμο του Ιούδα, τα βαρελότα, τις οδηγίες για το… μαστόρικο ψήσιμο του Οβελία, «γεμίζουν» τα δελτία και με το Άγιο Φως.

Σήμερα, υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε όλα τα προγράμματα να ήταν αφιερωμένα σε αυτό το ασύγκριτο γεγονός. Σε αυτό το Θαύμα της Ζωής που νίκησε τον Θάνατο. Να έχουμε αφιερώματα και συνδέσεις συνεχώς. Να εξάρουν άπαντες το δέος και τη μεγαλοπρέπεια των Πιστών στον Πανάγιο Τάφο και την τελετή αφής. Ο Γέροντας Εφραίμ έλεγε πως είναι το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο!

Το OPEN είχε ζωντανή σύνδεση. Αναλυτικές επεξηγήσεις της τελετής, όπως το για ποιο λόγο εισέρχεται μόνο ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης στον Πανάγο Τάφο και λαμβάνει το Άγιο Φως. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη είχε χριστιανικές αναφορές στο ρεπορτάζ του, περιγράφοντας την τελετή από τα Ιεροσόλυμα. Η «ζωή νίκησε τον θάνατο»!

Ευτυχώς, μέσα στην αμφισβήτηση των πάντων, την προσπάθεια αλλοίωσης της θρησκευτικής ταυτότητας των Ελλήνων, την απαξίωση της Ορθοδοξίας και τη σύγχρονη καταδίωξη των Ορθόδοξων Χριστιανών που θεμελιώνεται χρόνο με το χρόνο με αποκορύφωμα την εποχή του κορονοϊού, υπάρχουν το OPEN και μερικά μικρά κανάλια και μέσα ενημέρωσης που κρατούν ακόμα τη «σημαία» ψηλά.

Ο ιδιοκτήτης του Sportime, Περικλής Γκιόλιας, μέσα σε λίγες λέξεις στην ανάρτησή του περιέγραψε την πικρή αλήθεια. Το OPEN και μερικά ακόμα μέσα βαστάνε Θερμοπύλες για το Θαύμα των Θαυμάτων! Συγχαρητήρια.

Άγιο Φως – Η τελετή από το OPEN

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το OPEN έκανε το αυτονόητο και είχε εκπομπή για το Άγιο Φως σε ζωντανή σύνδεση – Πολλά συγχαρητήρια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…