ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το Μ. Σάββατο 7/4

Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αύριο οι καταναλωτές. Ειδικά προσαρμοσμένο ωράριο θα υπάρχει το Μεγάλο Σάββατο (7/4), για τους καταναλωτές που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα. Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, με...
Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το Μ. Σάββατο 7/4

Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αύριο οι καταναλωτές.

Ειδικά προσαρμοσμένο ωράριο θα υπάρχει το Μεγάλο Σάββατο (7/4), για τους καταναλωτές που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα.

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι το Μ. Σάββατο,  τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 09:00 έως τις 15:00.

Στη Θεσσαλονίκη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 16:00.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 9/4 όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το Μ. Σάββατο 7/4», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.