ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παραδέχθηκε η Παγώνη στον ΣΚΑΪ: «Διασπορά του ιού από εμβολιασμένους, στα κέντρα διασκέδασης»!

Η Ματίνα Παγώνη παραδέχθηκε στον ΣΚΑΪ πως γίνεται διασπορά στα κέντρα διασκέδασης από εμβολιασμένους. «Τότε γιατί εμβολιαζόμαστε», ρώτησε ο παρουσιαστής!
Το παραδέχθηκε η Παγώνη στον ΣΚΑΪ: «Διασπορά του ιού από εμβολιασμένους, στα κέντρα διασκέδασης»!

Μέχρι και η Ματίνα Παγώνη αναγκάστηκε να παραδεχθεί τον παραλογισμό που γίνεται με τους λεγόμενους «Covid – Free» χώρους, σε σημερινή της τηλεοπτική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο αν είναι ασφαλές για τους πλήρως εμβολιασμένους να στοιβάζονται σε κλειστούς χώρους κέντρων διασκέδασης ανά εκατοντάδες:

«Είδαμε εικόνες το Σαββατοκύριακο από κλειστά κέντρα διασκέδασης, που ήταν μέσα σε έναν χώρο 800 – 1000 εμβολιασμένοι. Αυτό είναι ασφαλές; Είναι ασφαλείς αυτοί οι άνθρωποι;», ρώτησε η δημοσιογράφος.

Και η κα Παγώνη απάντησε:

«Ένα άτομο εκεί, ασυμπτωματικό, που δεν το ξέρει, που να είναι εμβολιασμένο και να έχει νοσήσει την προηγούμενη μέρα από κάποιους άλλους, εκεί μεταδίδει στον κόσμο που είναι γύρω του».

«Και στους εμβολιασμένους;» παρενέβη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, «βεβαίως» απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

«Ε τότε γιατί εμβολιαζόμαστε;», είπε ο παρουσιαστής, προκαλώντας κύματα αμηχανίας στο πάνελ.

Στη συνέχεια η κα Παγώνη για να αναστρέψει το αμήχανο κλίμα, πρόσθεσε πως οι εμβολιασμένοι ναι μεν προσβάλλονται άλλα δεν θα έχουν βαριά νόσηση.

Υγειονομικές βόμβες οι κλειστοί χώροι διασκέδασης

Η ουσία είναι πως με την έγκριση και τη προτροπή της κυβέρνησης,  χιλιάδες πολίτες κατακλύζουν χώρους διασκέδασης και έτσι ευνοούνται συνθήκες υπερμετάδοσης. Το παραδέχθηκε και η κα Παγώνη πως οι υποτιθέμενοι «Covid – Free» χώροι, μόνο απαλλαγμένοι από τον ιό δεν είναι.

Και παρόλα αυτά, αντί να προστατευθεί η δημόσια υγεία με test και μέτρα και για τους εμβολιασμένους, συνεχίζουν να δίνουν μια επίπλαστη ελευθερία που ξεφεύγει από τα όρια της λογικής. Τα καταστήματα διασκέδασης και εστίασης, ουσιαστικά γίνονται υγειονομικές βόμβες για τις οποίες ουδείς ενδιαφέρεται όπως θα έπρεπε.

Ενώ κανονικά θα έπρεπε να γίνεται ιχνηλάτηση των κρουσμάτων, για τα οποία ευθύνονται και εμβολιασμένοι πολίτες, τίποτα από αυτά δεν φαίνεται πως απασχολεί το υπουργείο Υγείας.

Η κυβέρνηση επιμένει να μην αντιμετωπίζει τη διασπορά του ιού με ορθολογιστικό τρόπο, προκειμένου να μοιράσει «κανονικότητα».

Και τα λόγια της Ματίνας Παγώνη αποδεικνύουν πόσο άδικο είναι για τους 7.000 υγειονομικούς, το ότι βγήκαν σε αναστολή για να προστατευθεί – υποτίθεται – η υγεία των ασθενών…

 

Δείτε την ερώτηση που έγινε και το σχόλιο της κας Παγώνη στο 5:40 του βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το παραδέχθηκε η Παγώνη στον ΣΚΑΪ: «Διασπορά του ιού από εμβολιασμένους, στα κέντρα διασκέδασης»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.