ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παράδοξο με την τιμή του φυσικού αερίου – Η απίστευτη πτώση και γιατί θα συνεχιστεί έως και το καλοκαίρι

Μάλιστα το αρνητικό αυτό ρεκόρ αναμένεται να συνεχιστεί.
Το παράδοξο με την τιμή του φυσικού αερίου – Η απίστευτη πτώση και γιατί θα συνεχιστεί έως και το καλοκαίρι

Το παράδοξο με την τιμή του φυσικού αερίου η οποία σημειώνει απίστευτη πτώση και γιατί αναμένεται να συνεχιστεί έως και το καλοκαίρι.

Απότομη πτώση σημείωσαν οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη, φτάνοντας μάλιστα κάτω από το ψυχολογικό όριο των 500 δολαρίων ανά χίλια κυβικά μέτρα.

Μάλιστα το αρνητικό αυτό ρεκόρ αναμένεται να συνεχιστεί, με τους ειδικους να αναμένουν την τιμή του φυσικού αερίου να φτάσει ακόμα και στα 450 δολάρια ανά χίλια κυβικά μέτρα.

Το παράδοξο με την τιμή του φυσικού αερίου

Το παράδοξο με την τιμή του φυσικού αερίου – Η απίστευτη πτώση και γιατί θα συνεχιστεί έως και το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τους Ρώσους, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα έχει «εξαιρετικά αρνητικό αντίκτυπο στην προμήθεια ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες που μεταπωλούν ενεργειακούς πόρους σε ευρωπαϊκές χώρες».

Ο κύριος λόγος που έχει οδηγήσει στην δραστική αυτή πτώση της τιμής του φυσικού αερίου στην Ευρώπη είναι ο αρκετά ζεστός χειμώνας, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα την ελάχιστη κατανάλωση φυσικού αερίου από τα ευρωπαϊκά νοικοκυριά.

Μάλιστα, η χαμηλή τιμή αναμένεται να διατηρηθεί έως το καλοκαίρι, όπου θα ξεκινήσουν πάλι οι αγορές φυσικού αερίου για την αναπλήρωση των αποθεμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star trailer 3/3: Χαμός με Μπάρτζη και Ελευθερίου – Είναι κάθε βράδυ με τον Μάριο! (vid)

Lotus: Οι Λιθουανοί ερωτεύτηκαν το ελληνικό στελθ drone;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το παράδοξο με την τιμή του φυσικού αερίου – Η απίστευτη πτώση και γιατί θα συνεχιστεί έως και το καλοκαίρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.