ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σκυλάκι που έβαψαν με κόκκινη μπογιά υιοθετήθηκε! [vid, pics]

Το θηλυκό κουταβάκι που έκανε το γύρο του διαδικτύου όταν άγνωστοι το έβαψαν με κόκκινη βαφή μαλλιών για... πλάκα υιοθετήθηκε. Ευτυχώς δεν είναι όλοι κτήνη σε αυτόν τον κόσμο. 
Το σκυλάκι που έβαψαν με κόκκινη μπογιά υιοθετήθηκε! [vid, pics]

Το θηλυκό κουταβάκι που έκανε το γύρο του διαδικτύου όταν άγνωστοι το έβαψαν με κόκκινη βαφή μαλλιών για… πλάκα υιοθετήθηκε. Ευτυχώς δεν είναι όλοι κτήνη σε αυτόν τον κόσμο. 

Υιοθετήθηκε η τριών μηνών σκυλίτσα, από τη Βοιωτία. Κάποιοι φιλόζωοι της περιοχής Σχηματαρίου, τη μάζεψαν και την πήγαν στον κτηνίατρο.

Η Μαρία Βαζούρα, η εθελόντρια που τη βρήκε, δημοσίευσε ότι το κουτάβι που πλέον ζει στο δικό του σπίτι και λέγεται Scarlet. Το μικρό σκυλάκι εξετάστηκε στο Νοσοκομείο Μικρών Ζώων «Κυανούς Σταυρός» στη Χαλκίδα και διαπιστώθηκε πως είναι περίπου τριών μηνών και οι κτηνίατροι που το εξέτασαν το βρήκαν υγιές. Η μπογιά ξεβάφει και σιγά-σιγά το χρώμα της τρίχας της μικρής θα ξαναφανεί.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=646839935701872&id=100011276133437

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το σκυλάκι που έβαψαν με κόκκινη μπογιά υιοθετήθηκε! [vid, pics]», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.