ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Sportime.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ

Το Sportime.gr συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας που έχει προκυρήξει η ΕΣΗΕΑ λόγω της τακτικής γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ. Η ανακοίνωση αναφέρει Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, ημέρα πραγματοποίησης...
To Sportime.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ

Το Sportime.gr συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας που έχει προκυρήξει η ΕΣΗΕΑ λόγω της τακτικής γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Η ανακοίνωση αναφέρει

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες και οι διοικητικοί υπάλληλοι, που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To Sportime.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.