ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Sportime κερνάει ΕΨΑ!

Εξαργύρωσε το κουπόνι που θα βρεις στο εξώφυλλο σε ένα κατάστημα της αλυσίδας My Market και απόλαυσε δωρεάν μια πορτοκαλάδα ή λεμονάδα ΕΨΑ, από τις συσκευασίες pet 330 ml! ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η εταιρεία ΕΨΑ Α.Ε. διοργανώνει προωθητική ενέργεια με τους παρόντες όρους: 1. Κάθε ημέρα από την Παρασκευή 11/05/2018 έως και την Κυριακή 10/06/2018, η...
Το Sportime κερνάει ΕΨΑ!

Εξαργύρωσε το κουπόνι που θα βρεις στο εξώφυλλο σε ένα κατάστημα της αλυσίδας My Market και απόλαυσε δωρεάν μια πορτοκαλάδα ή λεμονάδα ΕΨΑ, από τις συσκευασίες pet 330 ml!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Η εταιρεία ΕΨΑ Α.Ε. διοργανώνει προωθητική ενέργεια με τους παρόντες όρους:
1. Κάθε ημέρα από την Παρασκευή 11/05/2018 έως και την Κυριακή 10/06/2018, η ημερήσια εφημερίδα Sportime, σε κάθε φύλλο της, θα δίνει ένα κουπόνι ΕΨΑ, στο εξώφυλλό της. Για την προμήθεια του κουπονιού δεν υφίσταται καμία χρέωση.
2. Δικαίωμα εξαργύρωσης του κουπονιού έχουν όσοι καταναλωτές / καταναλώτριες έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν στην Ελλάδα.
3. Η εξαργύρωση θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ στα καταστήματα της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ My market.
4. Για τη συμμετοχή στην ενέργεια, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να προσκομίσει το απόκομμα της εφημερίδας / κουπόνι στο ταμείο των καταστημάτων Σούπερ Μάρκετ My market και να παραλάβει ΔΩΡΕΑΝ 1 από τα 3 αναψυκτικά PET 330ml – Πορτοκαλάδα με ανθρακικό ή Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό ή Λεμονάδα, μέχρι και το Σάββατο 16/06/2018 (καταλυτική ημερομηνία εξαργύρωσης). Ο κάθε καταναλωτής μπορεί να εξαργυρώσει όσα κουπόνια διαθέτει ανεξαρτήτως αριθμού.
5. Σε περίπτωση κατά την οποία παρέλθει η καταλυτική ημερομηνία εξαργύρωσης, το κουπόνι ακυρώνεται και ο καταναλωτής δεν έχει δικαίωμα χρήσης του. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με άλλες παροχές ή άλλα προϊόντα ούτε εξαργυρώνεται με χρήματα.
6. Η εταιρεία ΕΨΑ Α.Ε. δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη της ενέργειας ή να επεκτείνει την ενέργεια ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους με νέα ανακοίνωσή της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Sportime κερνάει ΕΨΑ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.