ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Τζ.

Παρών στην κηδεία και ο Αλέξης Τσίπρας
Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Τζ.

Το τελευταίο αντίο είπαν στον 34χρονο Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ, το μεσημέρι της Παρασκευής,οικογένεια, φίλοι αλλά και πλήθος ανθρώπων στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης Τζούνιορ,έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο αδελφός του 34χρονου, Κωνσταντίνος,είπε στον επικήδειο λόγο του:

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια κ αγάπη, δεν σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες απο εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας».

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία έδωσε μεταξύ άλλων και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθώς και πλήθος πολιτικών και δημοσιογράφων αλλά και πρώην παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της οικογένειας ανέφερε:

«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού».

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Μαζί για το Παιδί», (www.mazigiatopaidi.gr) και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ» (www.eliza.org.gr).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Τζ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.