ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To… τερμάτισαν οι επιστήμονες: «Ο κορονοϊός μεταδίδεται με τον αέρα»

239 επιστήμονες από 32 χώρες σε ανοιχτή επιστολή προς τον ΠΟΥ ανέφεραν ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται αερογενώς. Στην επιστολή αυτή, που συνέταξαν οι επιστήμονες τονίζεται ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται και με τον αέρα, καθώς βρίσκεται και σε μικρότερα σωματίδια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάρος: Διαρροή καυσίμων από το ναυάγιο του εξπρές Σάμινα μετά από 20 χρόνια! Την...
To… τερμάτισαν οι επιστήμονες: «Ο κορονοϊός μεταδίδεται με τον αέρα»

239 επιστήμονες από 32 χώρες σε ανοιχτή επιστολή προς τον ΠΟΥ ανέφεραν ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται αερογενώς.

Στην επιστολή αυτή, που συνέταξαν οι επιστήμονες τονίζεται ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται και με τον αέρα, καθώς βρίσκεται και σε μικρότερα σωματίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάρος: Διαρροή καυσίμων από το ναυάγιο του εξπρές Σάμινα μετά από 20 χρόνια!

Την ίδια στιγμή, ο ΠΟΥ ανέφερε ότι η ασθένεια μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο κυρίως μέσω σταγονιδίων προερχομένων από τη μύτη ή το στόμα, τα οποία εκτοξεύονται όταν ένα άτομο που έχει προσβληθεί από την Covid-19 βήχει, φτερνίζεται ή μιλά.

Με την επιστολή αυτή οι επιστήμονες καλούν τον ΠΟΥ να αναθεωρήσει τις οδηγίες του. Ο ΠΟΥ δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι, καθώς όπως έχει τονίσει και σε παλαιότερη ανακοινωσή του ότι τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο ιός μεταδίδεται αερογενώς δεν είναι πειστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To… τερμάτισαν οι επιστήμονες: «Ο κορονοϊός μεταδίδεται με τον αέρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.