ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τερμάτισαν με τη «σουίτα» του πάτερ Αντώνιου στη δομή του Βόλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! (vid)

Ένα απλό δωμάτιο στη Δομή του Βόλου «βαφτίστηκε» σουίτα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δημιουργώντας νέα ερωτήματα.
Το τερμάτισαν με τη «σουίτα» του πάτερ Αντώνιου στη δομή του Βόλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! (vid)

Τελικά πόσο θα ασχοληθούν με τον 11χρονο που «έφυγε» στις Σέρρες εκπομπές σαν αυτή της Κατερίνας Καινούργιου; Η απάντηση είναι πως δεν υπάρχει χρόνος. Επείγει η Κιβωτός του Κόσμου και τα δωμάτια που είχε ο Πάτερ Αντώνιος στις δομές. Ρεπορτάζ, σαν αυτό που είδαμε στον Alpha, τραβηγμένα από τα μαλλιά που δημιουργούν απορίες για το τι σερβίρεται στην τηλεόραση.

Η υπόθεση του πατέρα Αντώνιου και του έργου της Κιβωτού του Κόσμου έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Άπαντες περιμένουμε να δούμε τι ισχύει τελικώς, τι όχι και μέχρι που φτάνουν οι κατηγορίες για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα. Ουσιαστική εξέλιξη εδώ και μέρες δεν υπάρχει.

Κι αυτός είναι ο λόγος που τα ερωτηματικά αρχίζουν και πυκνώνουν. Όχι για το θέμα της Κιβωτού. Τα στοιχεία θα μιλήσουν» και αν οι κατηγορούμενοι αποδειχτούν ένοχοι θα πρέπει να τιμωρηθούν αναλόγως. Τα ερωτηματικά έχουν να κάνουν με τον ζήλο που συνεχίζουν να δείχνουν κάθε είδους εκπομπές για να συντηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα. Με άλλα λόγια, «κρούσματα» δεν είχαμε και κρούσματα αποκτήσαμε.

Το «τερμάτισαν» στην Καινούργιου με τη λέξη σουίτα

Μεγάλη η κουβέντα για το πώς επιλέγεται ποια θέματα θα σερβίρουν οι εκπομπές στο κοινό. Μοιάζουν τα «χαρτάκια» να δίνουν και παίρνουν και οι εντολοδόχοι να έχουν υπερωρίες. Μοιάζει, μακάρι να μην είναι έτσι.

Πως αλλιώς να εξηγήσεις τα τραβηγμένα από τα μαλλιά ρεπορτάζ; Στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου είχαν ρεπορτάζ για το δωμάτιο του πάτερ Αντώνιου στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο! Στο «σούπερ» της εκπομπής ο τίτλος ήταν: «η σουίτα του πάτερ Αντώνιου».

Οι ανέσεις πραγματικά… προκαλούσαν το κοινό αίσθημα! Η «σουίτα» είχε διπλό κρεβάτι! Ποδήλατο και… βαράκια! Δεν ήξεραν και οι παρευρισκόμενοι πώς να το χειριστούν. Δεν κατάλαβαν για ποιο λόγο έπαιξε. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πιο έξυπνος από όλους, δεν είναι… χθεσινός άλλωστε, δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ακροβατούσε ανάμεσα στο παράλογο και το λογικό.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που παρουσίασε το θέμα ενώ δεν έβρισκε κάτι μεμπτό ανέφερε: «καλώς έχουμε βάλει τη λέξη σουίτα». Ο δε Γιάννης Πουλόπουλος, με ειδικότητα στη Eurovision, ενοχλήθηκε επειδή υπάρχει η πιθανότητα το ποδήλατο να αγοράστηκε από δωρεές. Η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να πει δεν είναι κακό το ένα, δεν είναι κακό το άλλο. Χάος…

Διαβάστε επίσης

Με το παιδί που «έφυγε» στις Σέρρες θα ασχολούνται Λιάγκας, Παπαδάκης, Ευαγγελάτος και δελτία ειδήσεων από το πρωί ως το βράδυ;

Μουντιάλ 2022: Τι έκανες στον εαυτό σου, Ρονάλντο; – Όσοι είδαν τα πόδια του, δεν πίστευαν στα μάτια τους

Γερμανία: Παραλίγο πραξικόπημα στο Βερολίνο από ακροδεξιούς; – Τι λένε Spiegel και Ρώσοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τερμάτισαν με τη «σουίτα» του πάτερ Αντώνιου στη δομή του Βόλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…