ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τερμάτισαν στον ΣΚΑΪ: Αφιέρωσαν ολόκληρο ρεπορτάζ για την ανέμελη ποδηλατάδα του Μητσοτάκη

Την ώρα που η χώρα κλονίζεται από ακρίβεια και σκάνδαλα, στον ΣΚΑΪ αφιερώνουν τηλεοπτικό χρόνο για να καλύψουν την ανέμελη βόλτα του πρωθυπουργού στα Ιωάννινα.
Το τερμάτισαν στον ΣΚΑΪ: Αφιέρωσαν ολόκληρο ρεπορτάζ για την ανέμελη ποδηλατάδα του Μητσοτάκη

ΣΚΑΪ: Είναι γεγονός πως τα… χαλαρά τριήμερα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν γίνει πλέον «θεσμός», ως μια συνήθεια του πρωθυπουργού που συνεχίζει να συμπεριφέρεται σα να ζει σε κάποια άλλη διάσταση, πολύ μακριά από τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός.

Δεν μπορεί να ξεχαστεί άλλωστε το… χλιδάτο τριήμερο στο Costa Navarino ή οι ανέμελες selfies στα Φαλάσαρνα Χανίων, ενόσω καιγόταν η Αχαΐα. Ο πρωθυπουργός λατρεύει τα τριήμερα και φροντίζει να το δείχνει συχνά, ασχέτως αν ο μέσος πολίτης όχι μόνο αδυνατεί να κάνει ολιγοήμερες διακοπές, άλλα πασχίζει να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου και το καλάθι του σούπερ μάρκετ.

Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πτοείται από την λαϊκή δυσαρέσκεια. Με ευκαιρία την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός έφυγε για ακόμη ένα χαλαρό τριήμερο, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα, όπου και έκανε… ποδηλατάδα από την Αρίστη μέχρι το Μονοδένδρι. Αξίζει να θυμηθούμε πως ο κ. Μητσοτάκης το 2020 είχε «σπάσει» το lockdown που ο ίδιος είχε επιβάλλει στον λαό, κάνοντας ανέμελη ποδηλατάδα στην Πάρνηθα.

Ενώ η κυβέρνηση κλονίζεται συθέμελα από το σκάνδαλο Πάτση και το σκάνδαλο των υποκλοπών, φαίνεται πως οι δημοσιογράφοι των φιλοκυβερνητικών καναλιών δεν έχουν τίποτα σοβαρότερο να ασχοληθούν, παρά το να καταγράψουν την ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δείγμα της παρακμής της ποιότητας ενημέρωσης, ήταν πως με αφορμή την βόλτα του πρωθυπουργού στα Γιάννενα, ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ αφιέρωσε ολόκληρο ρεπορτάζ για να δείξει σε χάρτη την ακριβή διαδρομή που ακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πόσα χιλιόμετρα έκανε και πού σταμάτησε για selfies.

Με λίγα λόγια, δεν έχουμε άλλα προβλήματα σε αυτόν τον τόπο, και μας έμεινε η δημοσιογραφική κάλυψη των τριημέρων του πρωθυπουργού! Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως δικαίως βρισκόμαστε στην 108η θέση στην ελευθερία του Τύπου. Δεν έχει απομείνει ίχνος σοβαρότητας και σεβασμού προς τον λαό που δοκιμάζεται. Αντί να γίνεται μια εποικοδομητική δημοσιογραφική κριτική που να βασίζεται στην πολιτική δράση του πρωθυπουργού, εκπομπές τον παρουσιάζουν ως λαοπρόβλητο… «influencer»  και μοντέλο για selfies.

Η εκρηκτική ακρίβεια που γονατίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ο πληθωρισμός που καλπάζει, η πολιτική σήψη των σκανδάλων, τα αδιέξοδα των πολιτών, δεν στέκονται αρκετά για να σταματήσει επιτέλους αυτή η τεχνητή αποθέωση, που θυμίζει τακτικές Βόρειας Κορέας…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τερμάτισαν στον ΣΚΑΪ: Αφιέρωσαν ολόκληρο ρεπορτάζ για την ανέμελη ποδηλατάδα του Μητσοτάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.