ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τραγούδι των μάγων: «Θα εξαφανίσουμε τον Κορονοϊό!»

Μία ομάδα μάγων-ταχυδακτυλουργών επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να «εξαφανίσει τον κορονοϊό». Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα τραγούδι με εμπνευσμένους στίχους μέσα στην δύσκολη κατάσταση, που βιώνει η Ελλάδα, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα σε όλους. Αναλυτικά το κείμενο με το οποίο συνόδευσαν το τραγούδι τους: «Μέσα στο κλίμα των ημερών του κορονοϊού και της...
Το τραγούδι των μάγων: «Θα εξαφανίσουμε τον Κορονοϊό!»

Μία ομάδα μάγων-ταχυδακτυλουργών επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να «εξαφανίσει τον κορονοϊό».

Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα τραγούδι με εμπνευσμένους στίχους μέσα στην δύσκολη κατάσταση, που βιώνει η Ελλάδα, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα σε όλους.

Αναλυτικά το κείμενο με το οποίο συνόδευσαν το τραγούδι τους:

«Μέσα στο κλίμα των ημερών του κορονοϊού και της καραντίνας, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις “μαγικές” μας δυνάμεις και να κάνουμε κάτι όμορφο, για όλο τον κόσμο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Ακολουθώντας, λοιπόν, τον δρόμο της δημιουργικότητας, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ένα βίντεο μ’ ένα καινούργιο τραγούδι, ώστε να επικοινωνήσουμε και να μοιραστούμε τη μαγεία μας, μαζί σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Καραντίνα με Λένα Ζευγαρά στη διαπασών

Τα λιγοστά διαθέσιμα μέσα, αλλά και οι επιεικώς μέτριες φωνές μας, δεν στάθηκαν εμπόδιο, γιατί βάλαμε πολλή αγάπη, διάθεση και σεβασμό προς όλους, για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε. Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να το τραγουδήσετε μαζί μας: Θα εξαφανίσουμε τον κορονοϊό!»

Ακούστε το τραγούδι των μάγων:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τραγούδι των μάγων: «Θα εξαφανίσουμε τον Κορονοϊό!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.