ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανιάν: Έκλεψε την παράσταση με τσιφτετέλι (vid)

Η Χριστίνα Αλεξανιάν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κι έκλεψε την παράσταση με το σαγηνευτικό τσιφτετέλι της!
Αλεξανιάν: Έκλεψε την παράσταση με τσιφτετέλι (vid)

Η Χριστίνα Αλεξανιάν έσπασε τα… κοντέρ της τηλεθέασης με το σαγηνευτικό τσιφτετέλι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η γνωστή ηθοποιός ήταν μεταξύ των καλεσμένων για το εορταστικό επεισόδιο της παραμονής των Χριστουγέννων και φρόντισε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, τόσο των υπολοίπων καλεσμένων όσο και των τηλεθεατών.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν επέλεξε να χορέψει ένα τσιφτετέλι στο τραγούδι, «θα σπάσω κούπες» και πραγματικά έκλεψε την παράσταση.

Δεν είναι μόνο το χειροκρότημα που πήρε από τους υπόλοιπους καλεσμένους. Αυτό ήταν εντός προγράμματος ας πούμε. Το να συζητιέται, όμως, ανήμερα των Χριστουγέννων το τσιφτετέλι της και να το ψάχνει ο κόσμος στο Youtube λέει από μόνο του πολλά…

Απολαύστε την στο βίντεο:

https://youtu.be/1dXFTxJpcJY

Στα λευκά η Βόρεια Ελλάδα (pics)

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Δεκεμβρίου – Χριστούγεννα 2018

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλεξανιάν: Έκλεψε την παράσταση με τσιφτετέλι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.