ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το tweet τρολάρισμα της ελληνικής αστυνομίας για την αφρικανική σκόνη

Τρολάρισμα της ελληνικής αστυνομίας στο Twitter για την αφρικανική σκόνη
Το tweet τρολάρισμα της ελληνικής αστυνομίας για την αφρικανική σκόνη

Η αφρικανική σκόνη έχει σκεπάσει από τη χθεσινή (23/4) ημέρα το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στη Νότια Ελλάδα ενώ νέφος έχει κατακλύσει και τα βόρεια τμήματα.

Η μεσογειακή μας χώρα θυμίζει πλέον έρημο με τη σκόνη που έχει έρθει μαζικά από την Αφρική να δημιουργεί ένα πρωτόγνωρο σκηνικό που κανένας δεν είχε ξαναδεί.

Το παραπάνω γεγονός φαίνεται πως αποτέλεσε ευκαιρία για την ελληνική αστυνομία που προσπάθησε να διακωμωδήσει την όλη κατάσταση μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, με ένα tweet τρολάρισμα, η ΕΛ.ΑΣ. θέλησε να ενημερώσει για την κίνηση στους δρόμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με μια φωτογραφία που απεικονίζει καμήλες κάτω από την ακρόπολη!

Δείτε το tweet τρολάρισμα της ελληνικής αστυνομίας για την αφρικανική σκόνη:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το tweet τρολάρισμα της ελληνικής αστυνομίας για την αφρικανική σκόνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.