ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το twitter υποκλίνεται στην πανέμορφη Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς μάσκα και το Twitter την αποθέωση για τη δύναμη ψυχής μετά την επίθεση με το βιτριόλι.
Το twitter υποκλίνεται στην πανέμορφη Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μαθήματα ζωής από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, την νεαρή γυναίκα που είχε δεχθεί την επίθεση με βιτριόλι πέρσι και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ιωάννα που είχε κερδίσει τους πάντες με τη δύναμη ψυχής που έδειξε μιλώντας για το πώς αντιμετώπισε το κακό που της συνέβη, προχώρησε σε κάτι ακόμη πιο δυνατό.

Το βράδυ της Τετάρτης (27/4) ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία χωρίς προστατευτική μάσκα με την οποία την είχαμε μάθει τόσο καιρό.

Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση αυτή ξεπέρασε τις 80.000 λάικ, ενώ χιλιάδες ήταν και τα αποθεωτικά σχόλια συμπαράστασης από τους ακολούθους της που έσπευσαν να την επιβραβεύσουν.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε»

Στην ανάρτηση η Ιωάννα Παλισπύρου γράφει: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που δύο χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι από την περασμένη εβδομάδα, έχει κυκλοφορήσει το trailer της εκπομπής στην οποία θα τη φιλοξενήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης (με τίτλο «Πρωταγωνιστές») όπου η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα μιλήσει για ό,τι της συνέβη. Οπως φαίνεται θα εμφανιστεί  και εκεί χωρίς τη μάσκα, τουλάχιστον σε κάποια πλάνα.

Τα αποθεωτικά σχόλια για τη Ιωάννα συνεχίστηκαν σε όλα τα social media και χαρακτηριστικό είναι το τι επικράτησε στο Twitter για μια γυναίκα που βγαίνει νικήτρια από κάτι πολύ δύσκολο.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το twitter υποκλίνεται στην πανέμορφη Ιωάννα Παλιοσπύρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.