ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο για τον Τόσκο που συγκίνησε (vid)

Από τους ποδοσφαιριστές της Μπότεφ.
Το βίντεο για τον Τόσκο που συγκίνησε (vid)

Ένα πολύ όμορφο και γεμάτο συναισθήματα βίντεο ετοίμασε η Μπότεφ ενόψει του τοπικού ντέρμπι της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) με την Λοκομοτίβ. Σε αυτό υπάρχουν εικόνες του Τόσκο Μποζατζίσκι, του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού που έχασε τη ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ (σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, με μπλουζάκια που έχουν την φωτογραφία του Τόσκο οι ποδοσφαιριστές της Βουλγάρικης ομάδας έστειλαν με δηλώσεις τους το εξής μήνυμα:

«Νίκη για την Μποτέφ, Νίκη για την Tosco!
Την Κυριακή αυτή η καρδιά θα φωνάζει από πολύ ψηλά…

Ένας άνθρωπος που θα μας δώσει τα φτερά του για να πετάξουμε και πάλι!»

Να σημειώσουμε οτι στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες των ελληνικών, αλλά και βουλγαρικών Αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση και οι ένοχοι να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Άρη βάλε ένα γκολ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχει γίνει ταυτοποίηση ακόμη τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην δολοφονική  επίθεση εκείνο το απόγευμα της Κυριακής στις 5 Ιανουαρίου. Παράλληλα γίνεται προσπάθεια προκειμένου να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι δράστες που συμμετείχαν στο περιστατικό κατά του Τόσκο και των υπόλοιπων Βούλγαρων οπαδών που επίναν τον καφέ τους σε μια καφετέρια.

Θυμίζουμε ότι έχει κριθεί προφυλακιστεί ένας 24χρονος, ενώ συνελήφθη κι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ένας 28χρονος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για τον Τόσκο Μποζατζίσκι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το βίντεο για τον Τόσκο που συγκίνησε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.