ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο που καίει την αστυνομία για όσα έκανε στους διαδηλωτές

Μία σειρά από βίντεο εκθέτουν τις δράσεις της αστυνομίας αυτές τις μέρες στις διαδηλώσεις.
Το βίντεο που καίει την αστυνομία για όσα έκανε στους διαδηλωτές

Ένα βίντεο που η Ελληνική Αστυνομία αλλά ούτε και η Κυβέρνηση θα ήθελες να δεις συγκέντρωσε όλες τις ανεκδιήγητες συμπεριφορές αστυνομικών και ματατζήδων κατά ειρηνικών διαδηλωτών αλλά και δημοσιογράφων.

Εικόνες ντροπής, που θα συμβάδιζαν με άλλα καθεστώτα παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στις πορείες που γίνονται λόγω της πανελλαδικής απεργίας αλλά και της Τραγωδίας στα Τέμπη.

Το κανάλι του Kontra συγκέντρωσε τα βίντεο που έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο, το Twitter και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία προβάλλονται εικόνες ωμής και απρόκλητης βίας κατά των πολιτών.

Στο σύνταγμα μία διμοιρία των ματ επιτέθηκε σε ειρηνικούς διαδηλωτές ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και ηλικιωμένοι. Φαίνεται μάλιστα να ορμάνε σε κάποιους πολίτες που κρατάνε ένα πανό με το σκηνικό αυτό να είναι το έναυσμα και για άλλα επεισόδια.

Σε άλλο βίντεο ένας άντρας των ματ χτυπάει αναίτια μια κοπέλα στο κεφάλι με την ασπίδα του. Ένα άλλο απίστευτο περιστατικό φαίνεται σε βίντεο στη Θεσσαλονίκη όπου άνδρας των ματ σπάει παράθυρο σταθμευμένου αυτοκινήτου, προφανώς γιατί αποτελούσε κίνδυνο (;).

Ένα ακόμη ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ θα λέγαμε βίντεο δείχνει γερανό της αστυνομίας να επιταχύνει σκοπευμένα δίπλα σε πλήθος με τη διαδρομή του μόνο εν δυνάμει δολοφονική να μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πέρα από τα παραπάνω οι καταγγελίες για κουκουλωμένους αστυνομικούς συνεχίζονται ενώ υπάρχουν και καταγγελίες για επιθέσεις σε δημοσιογράφους.

Δείτε τα βίντεο που δε ήθελε να δείτε η αστυνομία:

1)Επιτέθηκε αναίτια σε παππούδες στο Σύνταγμα
2)Χτύπησε κοπέλα στο κεφάλι χωρίς αφορμή
3)Έσπασε αυτοκίνητο
4)Παρολίγον να σκοτώσει διαδηλωτές με γερανό
5)Έβγαλε σεργιάνι κουκουλωμένους ασφαλίτες
6)Επιτέθηκε σε δημοσιογράφους
Τα συγκεντρώσαμε όλα και σας τα δείχνουμε.
Αυτό είναι ένα βίντεο που είναι βέβαιο ότι η
@hellenicpolice
δεν θα ήθελε να το δεις.

Δείτε επίσης:

Ας αποφασίσει ο Οικονόμου – Ξέρει ή δεν ξέρει ο Πρωθυπουργός;

Επιμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα Τέμπη: «Ο ορισμός του ανθρώπινου λάθους, δεν ευθύνεται ο Καραμανλής, αλλά ο σταθμάρχης»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το βίντεο που καίει την αστυνομία για όσα έκανε στους διαδηλωτές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.