ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τόλης Βοσκόπουλος: Βρήκαν άδειους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς

Εντύπωση προκαλεί η είδηση πως βρέθηκαν άδειοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί που είχε στο όνομα του, ο αείμνηστος Τόλης Βοσκόπουλος.
Τόλης Βοσκόπουλος: Βρήκαν άδειους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς

Τόλης Βοσκόπουλος: Δύο περίπου μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν το περιοδικό Χάι, φέρεται οι τραπεζικοί λογαριασμοί που είχε στη κατοχή του, ο αγαπημένος τραγουδιστής, βρέθηκαν κενοί, χωρίς χρήματα μέσα, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά.

Δείτε το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Χάι που κυκλοφορεί:

«Πού πήγαν τα χρήματά του;», «Ποιος κατασπάραξε την περιουσία του;», είναι τα ερωτήματα που από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, απασχολούν τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

ήταν κοινό μυστικό πως από ένα λαϊκό παιδί προσφυγικής οικογένειας, κατάφερε να εξελιχθεί στον άρχοντα της πίστας, όπου τη δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80 πέρασαν από τα χέρια του δεκάδες εκατομμύρια δραχμές. Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ξόδευε για να ζει όσο πιο πλούσια μπορούσε.

Με το χέρι στην τσέπη

Προτού η Άντζελα Γκερέκου μπει στη ζωή του, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν σταματούσε να βάζει το χέρι στην τσέπη. Καμπάνες στον Αστέρα Βουλιαγμένης, πάρτι, ακριβές Ντομ Περνιόν, πανάκριβα δώρα σε γυναίκες, ήταν μερικές μόνο από τις σπατάλες που αποδείχθηκαν καταστροφικές και τον άφησαν στη δύση της μυθιστορηματικής καριέρας του, χρεωμένο. Μέσα από το πόθεν έσχες της συζύγου του, αποκαλύφθηκε πριν από λίγα χρόνια πως οι τραπεζικές του καταθέσεις ήταν μόλις 1,85 λεπτά, ποσό που μαρτύρησε τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Την ίδια στιγμή, οι υποχρεώσεις προς το Ελληνικό Δημόσιο και την Εφορία ξεπερνούσαν τα 8.000.000 ευρώ για τον άνθρωπο που κάποτε έστελνε δώρο μια Τζάγκουραρ σε γυναίκα που είχε ερωτευθεί. Εκείνη την περίοδο, πολλοί ήταν που αναρωτιόντουσαν πώς γίνεται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες τραγουδιστές να μην έχει στην άκρη, ούτε δύο ευρώ, χρωστώντας παράλληλα ένα υπέρογκο ποσό. Ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου είχε συσσωρεύσει επίσης και άλλες υποχρεώσεις, που άγγιζαν τις 800.000 ευρώ.

Όλα για την Εφορία

Όλα αυτά ανάγκαζαν τον Τόλη μέχρι σχεδόν το τέλος της ζωής του και παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, να δουλεύει σε νυχτερινά μαγαζιά, να δίνει συναυλίες και να εμφανίζεται σε θεατρικές παραστάσεις. “Ό,τι χρήματα έβγαζε του τα έπαιρνε η Εφορία και οι Τράπεζες, που μια ζωή ολόκληρη τις αποκαλούσε τοκογλύφους”, φέρεται να δηλώσει πρόσωπο από το περιβάλλον του αξέχαστου τραγουδιστή. Γνωρίζοντας πως το τέλος του πλησιάζει και μην θέλοντας να αφήσει πίσω του την παραμικρή εκκρεμότητα, ο Τόλης κατάφερε να βάλει σε μια τάξη τα χρέη και τις υποχρεώσεις του, επιθυμώντας παράλληλα ό,τι απέμεινε από την πάλαι ποτέ τεράστια περιουσία του, να περάσει στα χέρια της κόρης του.

Προτού φύγει από τη ζωή, πρόλαβε να μεταβιβάσει στην κόρη του, ότι είχε και δεν είχε, τόσο από ακίνητα, όσο και από τραπεζικούς λογαριασμούς, φέρεται να δηλώνει φιλικό του πρόσωπο. Έτσι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι άδειοι, καθώς όλα βρίσκονται στο όνομα της 20χρονης πριγκίπισσάς του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τόλης Βοσκόπουλος: Βρήκαν άδειους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.