ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: «Ελάτε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καλύτερος τόπος» (vid)

O Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τους εορτασμούς των 200 ετών από το 1821. Το βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι το απόλυτο μήνυμα αισιοδοξίας, «σε μία στιγμή που το μυαλό μας στην Ελλάδα το απασχολούν σοβαρά ζητήματα, τα οποία δημιουργούν ανησυχία σε όλους...
Τομ Χανκς

O Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τους εορτασμούς των 200 ετών από το 1821.

Το βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι το απόλυτο μήνυμα αισιοδοξίας, «σε μία στιγμή που το μυαλό μας στην Ελλάδα το απασχολούν σοβαρά ζητήματα, τα οποία δημιουργούν ανησυχία σε όλους μας και μας παράγουν δυσάρεστες σκέψεις».

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός Τομ Χανκς, o οποίος πρόσφατα πήρε την ελληνική ιθαγένεια και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον γύρισαν μόνοι τους ένα μονόλεπτο βίντεο με το οποίο προσκαλούν όλους να επισκεφτούν τον δικτυακό τόπο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» (greece2021.gr) και παρακινούν όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πούτιν – Ερντογάν: Ο Σουλτάνος απέφυγε τη χειραψία (vid)

Επίσης, καλούν όλους τους φίλους τους να επισκεφθούν την Ελλάδα, καθώς όπως λένε «δεν υπάρχει καλύτερος τόπος», «η Ελλάδα είναι ο τόπος της ομορφιάς, ο τόπος της δημοκρατίας , ο τόπος των σπουδαίων φιλοσόφων, ο τόπος θαυμάσιων ανθρώπων».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της επιτροπής «Ελλάδα 2021» η πορεία της Ελλάδας τα 200 αυτά χρόνια, «αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι και αυτά που μας ταλανίζουν σήμερα θα τα αντιμετωπίσουμε. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, εκ των οποίων η μία είναι Ελληνίδα εξ αίματος και ο άλλος από επιλογή, μας το θυμίζουν με τον καλύτερο τρόπο!». Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι το βίντεο δεν κόστισε απολύτως τίποτα στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ