ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Γιάννη Σγουρό υποδέχθηκε η Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Γιάννης Σγουρός μεταξύ άλλων διετέλεσε Νομάρχης και Περιφερειάρχης Αττικής, υπήρξε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.
Τον Γιάννη Σγουρό υποδέχθηκε η Χ.Α.Ν.Θ.

Τον Γιάννη Σγουρό έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τον ελληνικό αθλητισμό από πολλές θέσεις ευθύνης, υποδέχθηκε η Χ.Α.Ν.Θ.

Ο κ. Σγουρός επισκέφθηκε το Αθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας» και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί για μια ακόμη φορά στο Μουσείο του Μπάσκετ συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Αθλητισμού Δημήτρη Καραΐσκο. Ο κ. Σγουρός ως άνθρωπος του μπάσκετ και ο ίδιος (υπηρέτησε το άθλημα για πολλά χρόνια ως αθλητής του Εσπέρου Θεσσαλονίκης και του Μίλωνα) , μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την εποχή που …ξημεροβραδιάζονταν ως έφηβος στο θρυλικό ανοικτό γήπεδο της ΧΑΝΘ. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να θυμηθεί παλιές ιστορίες έχοντας δίπλα του τον Μιχάλη Γιαννουζάκο και τον Νίκο Κεραμέα, ενώ συνομίλησε και με τον πρόεδρο της επιτροπής Μουσείου Μπάσκετ κ Ανανιάδη και την μουσειολόγο κ Θεοδωρούδη.

«Το πατρικό μου σπίτι ήταν στην οδό Μητροπόλεως 123, σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό ανοικτό γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ. Κάθε φορά που επιστρέφω εδώ ανατριχιάζω καθώς μου έρχονται στο νου όμορφες αναμνήσεις σε βαθμό συγκίνησης. Ο γνωστός προπονητής Μπόμπι Νάιτ, είχε πει στο παρελθόν, όπως μου είχε διηγηθεί ο Θόδωρος Ροδόπουλος, πως δεν έχει σημασία πόσο ψηλός είσαι αλλά πόσο ψηλά παίζεις. Εσείς στη ΧΑΝΘ παίζετε πολύ ψηλά», δήλωσε.

Ο Γιάννης Σγουρός μεταξύ άλλων διετέλεσε Νομάρχης και Περιφερειάρχης Αττικής, υπήρξε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Τον Γιάννη Σγουρό υποδέχθηκε η Χ.Α.Ν.Θ.

Οι ειδήσεις σήμερα!

Ο ΠΑΟΚ έφερε την ανατροπή με Λαλά – Βρουσάι – Πάει για δύο μπακ ο Ολυμπιακός!

Η ΑΕΚ για να κερδίσει… πόντους Ευρώπης στην Τούμπα υπό το βλέμμα Αλμέιδα

Survivor διαρροή 1/5: Οριστικό spoiler! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Ρώσοι: Η Τουρκία έχει ενεργοποιήσει κρυφά από τους Αμερικάνους τους ρωσικούς S-400

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τον Γιάννη Σγουρό υποδέχθηκε η Χ.Α.Ν.Θ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.