ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#TooHotToHandle: Το νέο «καυτό» ριάλιτι του Netflix

Διαβάστε για το σόου που έχει γίνει η ένοχη απόλαυση χιλιάδων τηλεθεατών στον κόσμο
#TooHotToHandle: Το νέο «καυτό» ριάλιτι του Netflix

Μια μίξη ελληνικών ριάλιτι όπως το Power Of Love ή το Big Brother. Το #TooHotToHandle είναι η νέα ένοχη απόλαυση του Netflix που έχει δημιουργήσει ήδη ένα μεγάλο κοινό.

Η δημοφιλής πλατφόρμα ήρθε να αντικαταστήσει αυτό το κενό με -τι άλλο;- ένα reality που συγκέντρωσε τέλεια σώματα και δυνατά Instagram accounts σε μία εξωτική τοποθεσία.

Το #TooHotToHandle -μέχρι να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα το The Last Dance, το docuseries για τον Michael Jordan, κατείχε την πρώτη θέση στο ελληνικό Top 10– είναι ό,τι λέει το όνομά του. οι κανόνες του όμως δεν είναι αυτοί που έχουμε συνηθίσει· υπάρχει ένα δυνατό plot twist στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιταλία: Αισθητή μείωση των κρουσμάτων

Η Chloe, η Fransesca, η Nicole, η Rhonda, η Haley, η Lydia, η Madison και τα αγόρια της παρέας έχουν επενδύνσει στο σώμα τους, στη φυσική τους ομορφιά, στα γυμναστήρια και στα social media. Είναι αυτό που θα λέγαμε influencers, όχι με κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα αλλά κυρίως με το πόσο ευχάριστοι και «καυτοί» δείχνουν στο μάτι του θεατή.

#TooHotToHandle: Δείτε το trailer της πρώτης σεζόν

Δεν είναι σεφ, δεν είναι γυμναστές, δεν είναι καλλιτέχνες – ή μάλλον ακόμη και αν ανήκαν σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, κανείς δε θα έδινε σημασία σε αυτές τις πληροφορίες, αλλά μόνο στους πόσους χιλιάδες followers διατηρούν, στο πόσες «καρδούλες» μαζεύουν.

Ποιο, όμως, είναι το plot twist που επιφύλαξε το Netflix στους συμμετέχοντες; Σε μία κίνηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαδιστική, οι παραγωγοί αποφάσισαν ότι αυτά τα “τέλεια” αγόρια και κορίτσια, που δηλώνουν ότι δυσκολεύονται να διατηρήσουν μόνιμες σχέσεις και περνούν από το ένα one night stand στο άλλο, θα πρέπει να δείξουν εγκράτεια. Τεράστια εγκράτεια.

Κάθε τους ερωτική πράξη κοστολογείται αυστηρά! Κάθε φιλί κοστίζει 3.000 δολάρια πρόστιμο ενώ το sex είναι (σχεδόν) απαγορευτικό καθώς τιμωρείται με 10.000 δολάρια που αφαιρούνται από το συνολικό έπαθλο των 100.000 δολαρίων που θα μοιραστούν στο τέλος – αν, φυσικά, είναι φρόνιμοι.

Όλο αυτό, σε συνδυασμό με αρκετά πολύπλοκους κανόνες, ένα μικρό ρομπότ, η Lana, που μιλάει και δίνει εντολές στους συμμετέχοντες αλλά και δοκιμασίες που περιέχουν καθαρά σεξουαλικές απολήξεις (βλέπε bondage) δημιουργούν ένα εθιστικό τηλεοπτικό προϊόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «#TooHotToHandle: Το νέο «καυτό» ριάλιτι του Netflix», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.