ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπαλούδη: Μηνύσεις για χυδαίες αναρτήσεις στο προφίλ της

Προχωρούν σε μηνύσεις η γονείς της άτυχης φοιτήτριας
Τοπαλούδη: Μηνύσεις για χυδαίες αναρτήσεις στο προφίλ της

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, με τους γονείς της άτυχης κοπέλας να αναλαμβάνουν τα μέτρα τους για μερικά… φαινόμενα που έχουν γίνει γνωστά.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης και η Κούλα Τοπαλούδη, έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν νομικά προκειμένου να τιμωρηθούν αυτοί που σπίλωσαν τη μνήμη της κόρης τους.

Αναφέρονται φυσικά στα αρνητικά και πολλές φορές προσβλητικά σχόλια που γινόντουσαν μέσω των social media, αφότου έγινε γνωστή η δολοφονία της.

Οι δύο γονείς όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, θεωρούν θέμα αρχής, το να μπουν όλοι αυτή στη θέση τους και να πληρώσουν για τις χυδαίες αναρτήσεις που είχαν κάνει, για έναν άνθρωπο, που πλέον δεν βρισκόταν στη ζωή.

Έτσι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχει εντοπίσει την αποστολέα των μηνυμάτων που ανέβηκαν στο προφίλ της φοιτήτριας πριν από έξι μήνες.

Η συγκεκριμένα γυναίκα, έχει ήδη κληθεί σε απολογία και θα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπη με τους γονείς της άτυχης φοιτήτριας στις αίθουσες των δικαστηρίων.

 

Τι αποκαλύπτει φίλη της Ελένης για τον βιασμό

«Πολύ πιθανόν να ξέρουνε αλλά αποφεύγουν να μιλήσουνε. Δεν θέλουν να πουν τίποτα ούτε καν στην αστυνομία, γιατί τόση μυστικοπάθεια δεν μπορώ να ξέρω. Το σκεπάσανε. Δεν πιστεύω ότι κανείς θα βγει να μιλήσει, όλοι προσπαθούν να το αποσιωπήσουν γιατί μιλάμε για ένα νησί που είναι πολύ κλειστή κοινωνία.

Φοβόμουν πάρα πολύ να βγω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει και τώρα λέω είμαι στο σπίτι μου να έρθουν να μου χτυπάνε τα κουδούνια και εγώ φοβόμουν ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή , όλοι οι φοιτητές μετά φοβόμασταν για το τι άνθρωποι μπορεί να μας πλησιάζανε.

Κάτι έχει ακουστεί ότι υπάρχει κύκλωμα βιαστών. Μετά το σκηνικό με την Ελένη όχι κλειδωνόμαστε μέσα όχι φοβόμαστε είμαστε με το 100 στο κινητό συνέχεια για να μην συμβεί κάτι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τοπαλούδη: Μηνύσεις για χυδαίες αναρτήσεις στο προφίλ της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.