ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές βροχές σήμερα

Τοπικές βροχές σήμερα: Γενικά αίθριος καιρός θα επικρατήσει σήμερα, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά και στη Μακεδονία πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στην...
Τοπικές βροχές σήμερα

Τοπικές βροχές σήμερα: Γενικά αίθριος καιρός θα επικρατήσει σήμερα, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά και στη Μακεδονία πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Μακεδονία και την Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και στη Μακεδονία πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Στερεά και την Πελοπόννησο, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην Θεσσαλία, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Έως 7 μποφόρ οι άνεμοι στην Κρήτη, το Αιγαίο, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Αίθριος ο καιρός στην Αττική και θερμοκρασία έως 35 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου η Θερμοκρασία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τοπικές βροχές σήμερα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.