ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tόσκας για την αιματηρή επίθεση στην Κηφισιά:«Ευχόμαστε να γίνει καλά»

«Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Τόσκας
Tόσκας για την αιματηρή επίθεση στην Κηφισιά:«Ευχόμαστε να γίνει καλά»

Για την αιματηρή επίθεση κατά του επιχειρηματία στην Κηφισιά, μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας τονίζοντας πως: «Ευχόμαστε να γίνει καλά».

Ο κ.Τόσκας σχολίασε ωστόσο πως τα περιστατικά κλοπών και ληστειών μειώθηκαν σε σχέση με το 2016, όμως τόνισε πως «πρέπει να ωραιοποιούμε τα πράγματα» και συνέχισε τονίζοντας:

«Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και χωρίς προβλήματα. Ωστόσο καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να μειωθούν τέτοιου είδους περιστατικά».

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την οδηγία προς τους πολίτες που σχολιάστηκε πολύ, η οποία αναφέρει πως οι πολίτες θα πρέπει να
παριστάνουν ότι κοιμούνται εάν αντιληφθούν την παρουσία ληστών, λέγοντας:

«Κάποιοι μας χλεύαζαν για αυτή την οδηγία, όμως πρόκειται για οδηγία που δίδεται από τις αστυνομικές Αρχές όλου του κόσμου, για το πώς πρέπει να αντιδρούν οι άνθρωποι σε τέτοιες περιπτώσεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Tόσκας για την αιματηρή επίθεση στην Κηφισιά:«Ευχόμαστε να γίνει καλά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.