ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τόσκο Μποζαντζίσκι: Ένοχοι οι οκτώ για την υπόθεση – Αναμένονται οι ποινές!

Το δικαστήριο έκρινε ενόχους οκτώ κατηγορούμενους για τον θάνατο του Τόσκο Μποζαντζίσκι.
Τόσκο Μποζαντζίσκι: Ένοχοι οι οκτώ για την υπόθεση –  Αναμένονται οι ποινές!

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ενοχή των κατηγορούμενων για τον θάνατο του φίλου του Άρη, Τόσκο Μποζαντζίσκι.

Σε αναμονή της απόφασης επί της ενοχής και των ελαφρυντικών βρίσκονται οι συνολικά οκτώ κατηγορούμενοι, με το δικαστήριο να κρίνει κατά πλειοψηφία (4-3):

Ένοχη την 27χρονη οδηγό του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατά μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία με δόλο, αθώο τον 49χρονο φίλο της για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία με δόλο και ένοχο για διατάραξη κοινής ειρήνης και συμπλοκή και ενόχους για διατάραξη και συμπλοκή τους υπόλοιπους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αθωώθηκαν για τα υπόλοιπα αδικήματα (επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κ.α.)

Αναμένεται η απόφαση επί των ποινών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τόσκο Μποζαντζίσκι: Ένοχοι οι οκτώ για την υπόθεση – Αναμένονται οι ποινές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.