ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τόσκο: Η κίνηση στο μνημείο με το κασκόλ ενός νεκρού ΠΑΟΚτσή που συγκλονίζει (pic)

Οπαδός του ΠΑΟΚ, εναπόθεσε κασκόλ του νεκρού αδελφού του στο μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν του Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο Μποζατζίσκι.
Τόσκο: Η κίνηση στο μνημείο με το κασκόλ ενός νεκρού ΠΑΟΚτσή που συγκλονίζει (pic)

Η υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε από χούλιγκαν ο Τόσκο Μποζατζίσκι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του έχε συγκλονίσει την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, χώρα καταγωγής του 28χρονου οπαδού.

Έκτοτε, στο σημείο που έγινε η επίθεση έχει δημιουργηθεί ένα συγκινητικό, αυτοσχέδιο μνημείο προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του. Ένας τόπος που έχει γεμίσει κασκόλ, λουλούδια, κεριά και διάφορα μηνύματα καρδιάς και αγάπης.

Φυσικά τα περισσότερα προέρχονταν από οπαδούς του Άρη, καθώς ο Τόσκο, παρότι Βούλγαρος ήταν φίλος των «κίτρινων» με την ομάδα που υποστήριζε τη Μποτεφ, να έχει αδελφοποιηθεί με τους «κίτρινους».

Όσο οι μέρες κυλούσαν τα αναμνηστικά πλήθαιναν, και προέρχονταν πλέον και από οπαδούς άλλων ομάδων, όπως του Ηρακλή, αλλά και ξένων.

Πρόσφατα, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια κίνηση ψυχής που στέλνει ένα εξαιρετικό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα. Πήρε το κασκόλ που βρισκόταν στον τάφο του νεκρού αδελφού του και το τοποθέτηση στο μνημείο του Τόσκο!

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς έχει αφήσει ένα συγκλονιστικό μήνυμα γραμμένο σε χαρτόνι: «Εχθές βγήκε από το χώμα αυτό το κασκόλ! Μαζί με τον αδερφό μου! Όχι άλλο βία… Rest in heaven to Aris supporter. ΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ».

Η κίνηση αυτή έχει αναγνωριστεί ήδη από τους οπαδούς του Άρη που αναφέρονται στα social media με τα καλύτερα λόγια, αναδεικνύοντάς το όμορφο της πράξης.

Δείτε το κασκόλ και το μήνυμα στο μνημείο του Τόσκο

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τόσκο: Η κίνηση στο μνημείο με το κασκόλ ενός νεκρού ΠΑΟΚτσή που συγκλονίζει (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.