ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Τόσκο: Kατηγορίες για κακούργημα προ των πυλών!

Πέντε άτομα, στα οποία έχουν ασκηθεί διώξεις και δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για κακούργημα, θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας εντός των επόμενων ημερών. Είχε προηγηθεί η προφυλάκιση της 26χρονης οδηγού που εμπλέκεται στην υπόθεση του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου φιλάθλου Τόσκο Μποζαντσίσκι. Πρόκειται για 5 Έλληνες ηλικίας 24 έως 48 ετών σε βάρος των οποίων...
Υπόθεση Τόσκο: Kατηγορίες για κακούργημα προ των πυλών!

Πέντε άτομα, στα οποία έχουν ασκηθεί διώξεις και δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για κακούργημα, θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας εντός των επόμενων ημερών.

Είχε προηγηθεί η προφυλάκιση της 26χρονης οδηγού που εμπλέκεται στην υπόθεση του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου φιλάθλου Τόσκο Μποζαντσίσκι.

Πρόκειται για 5 Έλληνες ηλικίας 24 έως 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων, αδικήματα για τα οποία θα απολογηθούν την ερχόμενη βδομάδα στην ανακρίτρια και απειλούνται με την κακουργηματικές κατηγορίες.

Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από καθοδήγηση και πληροφορίες που τους παρείχαν ο 48χρονος και η 26χρονη και ανέμεναν προκειμένου να εκδηλώσουν την επίθεση.

Σημειώνεται ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο παρασύρθηκε ο αλλοδαπός, το είχε εκμισθώσει ο 48χρονος άντρας από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπόθεση Τόσκο: Kατηγορίες για κακούργημα προ των πυλών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.