ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τότε ανοίγουν τα κομμωτήρια (vid)

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξουν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και καταστήματα λιανικής. Συγκεκριμένα στις 11/12 θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, ενώ στις 14/12 ανοίγουν τα καταστήματα λιανικής, εκτός εμπορικών κέντρων. Επιπλέον στις 14 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν και τα παιχνιδάδικα, τα βιβλιοπωλεία και τα ανθοπωλεία. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παραπάνω...
Τότε ανοίγουν τα κομμωτήρια (vid)

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξουν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και καταστήματα λιανικής.

Συγκεκριμένα στις 11/12 θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, ενώ στις 14/12 ανοίγουν τα καταστήματα λιανικής, εκτός εμπορικών κέντρων.

Επιπλέον στις 14 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν και τα παιχνιδάδικα, τα βιβλιοπωλεία και τα ανθοπωλεία. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παραπάνω να ανοίγουν με πολύ αυστηρά μέτρα.

Την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το άνοιγμα των παραπάνω επιχειρήσεων σε κάθε περίπτωση θα καθορίσουν τα κρούσματα και γενικά η επιδημιολογική εικόνα της χώρας που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις την επόμενη εβδομάδα φαίνεται να επιτρέπουν την εφαρμογή της απόφασης αυτής, εκτός αν τα δεδομένα αλλάξουν ριζικά προς το χειρότερο, από την μέχρι σήμερα διαμορφωμένη εικόνα της σταθεροποίησης και μείωσης των κρουσμάτων.

Όπως εξάλλου δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας νωρίτερα σήμερα (4/12) «…η κυβέρνηση περιμένει τις οριστικές εισηγήσεις των ειδικών και την επόμενη εβδομάδα για να προβεί σε συνολικές ανακοινώσεις για το σχέδιό της».

Να σημειώσουμε τέλος, ότι τεράστιες είναι οι λίστες αναμονής στα κομμωτήρια πριν καν ανοίξου. Πάντως η επαναλειτουργία τους θα γίνει με διευρυμένο ωράριο προκειμένου να μοιραστεί ο κόσμος που περίμενε όλο αυτό το διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ραπτόπουλος: «Δραματικός ο ΠΑΟΚ, με το ζόρι προπονητής ο Γκαρσία»

ΝΠΣ Βόλος: «Κανείς δεν κινήθηκε απειλητικά προς τα μέλη της ομάδας μας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τότε ανοίγουν τα κομμωτήρια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.