×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τουρισμός: Αντιδρούν οι Ιταλοί για το «μπλόκο» της Ελλάδας


    Sportime Team

Τουρισμός: Αντιδρούν οι Ιταλοί για το «μπλόκο» της Ελλάδας


Ο τουρισμός… ανοίγει σιγά-σιγά στην Ελλάδα, ωστόσο το μπλόκο παραμένει για αρκετές χώρες, όπως η Ιταλία, αφού οι τουρίστες θα πρέπει να παραμένουν σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα, όποιος έρχεται από τη χώρα, θα αναγκάζεται να μπει σε επτά μέρες καραντίνα, προκειμένου να μη μεταφέρει τον ιό κάπου αλλού, εφόσον είναι φορέας.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η Ιταλία ανέβασε τους τόνους και ο περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Τζάια, επιμένει ότι πολλοί συντοπίτες του δεν θα πάνε πια στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητρόπουλος: «Δεν προστατεύονται όλοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος sure από την απόλυση»

Μάλιστα θεωρεί λανθασμένο τον τρόπο που χειρίζεται η χώρα μας το θέμα της καραντίνας, για τους τουρίστες που θα βρεθούν στα ελληνικά αεροδρόμια από τέσσερις περιοχές του ιταλικού Βορρά.

Ο υπουργός Eξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο προσθέτει ότι «η Ιταλία πιστεύει στο ευρωπαϊκό πνεύμα, αλλά είναι έτοιμη να κλείσει τα σύνορα, σε όποιον δεν την σέβεται».

«Πιστεύουμε στη συνεργασία αλλά και στην αμοιβαιότητα. Με αυτό το πνεύμα θα πραγματοποιήσω τις τρεις αυτές επισκέψεις. Όταν πάω στην Αθήνα θα έχω μαζί μου όλα τα επιδημιολογικά στοιχεία για να δείξω ποια είναι η κατάσταση σε όλες τις ιταλικές περιφέρειες», τόνισε ο ίδιος.


Τελευταία Νέα