ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

Έχουν δικαίωμα ένστασης όσοι απορρίφθηκαν...
Τουρισμός για όλους: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι για το επίδομα «Τουρισμός για όλους».

Στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr ««Τουρισμός για όλους», υπήρξε επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους.

H διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους δικαιούχους ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11/07/2020.

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τζόκερ 23/7: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας.

Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση.

Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

To οριστικό Μητρώο Παρόχων για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους έτους 2020 και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Παρόχων θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.