ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις – Ποιοι θα πάρουν 150 ευρώ

Πλησιάζει η ώρα για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα Τουρισμός για όλους – Ποιοι δικαιούνται το voucher των 150 ευρώ.
Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις – Ποιοι θα πάρουν 150 ευρώ

Με τις τιμές στις παραλίες να τσούζουν πιο πολύ κι από τσίμπημα μέδουσας, αλλά και με ένα δύσκολο χειμώνα ενόψει με δελτίο στο ηλεκτρικό ρεύμα και το ζεστό νερό, το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» αποτελεί μια… ώαση.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για το πώς θα κάνετε αίτηση, με την πλατφόρμα tourism4all.gov.gr να ανοίγει μέσα στον Ιούλιο, δίνοντας σε 200 χιλιάδες δικαιούχους μία ψηφιακή κάρτα ύψους 150 ευρώ, έκαστος, για την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής τους.

Να σημειωθεί πως το πρόγραμμα δεν είναι το ίδιο με τον κοινωνικό τουρισμό και το voucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιουδήποτε είδους κατάλυμα, είτε ξενοδοχείο είτε airbnb.

Τουρισμός για όλους: Tα εισοδηματικά κριτήρια

  • Ατομικό εισόδημα: έως 16.000 ευρώ
  • Έγγαμος: έως 28.000 ευρώ
  • Έγγαμος με 1 παιδί: έως 29.500 ευρώ
  • Έγγαμος με 2 παιδιά: έως 31.000 ευρώ
  • Όλα αυτά φυσικά τη στιγμή που υπάρχουν περισσότερες από 50.000 κενές θέσεις εργασίας στα νησιά, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις – Ποιοι θα πάρουν 150 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.