ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για το voucher των 150 ευρώ – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Ανοίγει το tourism4all.gov.gr για αίτηση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Τα κριτήρια, η διαδικασία και πότε θα πάρετε τα χρήματα.
Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για το voucher των 150 ευρώ –  Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Την ώρα που οι τιμές στις παραλίες τσούζουν πιο πολύ κι από τσίμπημα μέδουσας, το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού «Τουρισμός για όλους» φαντάζει μια μικρή… όαση.

Όπως στο Fuel Pass που οι πολίτες θα δουν επιτέλους αυξήσεις, έτσι και εδώ το πρόγραμμα θα δίνει ένα voucher των 150 ευρώ για φθηνότερες διακοπές για το καλοκαίρι αλλά και για τον χειμώνα.

Είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και αφορά 200.000 δικαιούχους, με την υποβολή των αιτήσεων να γίνεται στο tourism4all.gov.gr. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου το αργότερο.

Ποιοι είναι οι «δικαιούχοι»

Ως «δικαιούχοι» του προγράμματος ορίζονται:

  • Ασφαλισμένοι/-νες που συγκεντρώνουν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες από την ασφάλισή τους στον eΕΦΚΑ (50 ένσημα) λόγω εξαρτημένης σχέσης εργασίας ή/και τη χορήγηση ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή/και τη χορήγηση τακτικής επιδότησης ανεργίας ή/και επιδόματος μακροχρονίως ανέργων,
  • Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ της Δ.ΥΠ.Α. (πρ. ΟΑΕΔ) κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για το voucher των 150 ευρώ – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.