ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Δίνουν 150 ευρώ για να τα «φάμε» στην εστίαση

Η Κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει 150 ευρώ για να τα «φάμε» στην εστίαση!
Τουρισμός για όλους: Δίνουν 150 ευρώ για να τα «φάμε» στην εστίαση

Τουρισμός για όλους: Σε αγαπημένη συνήθεια φαίνεται πως έχει αναγάγει η Ελληνική Κυβέρνηση τα voucher καθώς ετοιμάζεται να δώσει ακόμη ένα, αξίας 150 ευρώ προκειμένου να στηρίξει την ήδη πληγωμένη από την πανδημία, εστίαση.

Σύμφωνα με όσα φαίνεται πως έχει αποφασίσει το Υπουργείο Τουρισμού και επικοινωνήθηκαν από τον Υπουργό, Βασίλη Κικίλια μέσω άρθρου που έγραψε ο ίδιος στην εφημερίδα «Το Παρόν της Κυριακής», η πλατφόρμα για τις αιτήσεις των δικαιούχων θα ανοίξει από τα μέσα Ιουνίου.

Στο πρόγραμμα, τουρισμός για όλους το οποίο αναμένεται να κοστίσει συνολικά 30 εκατ. ευρώ αφορά 200.000 δικαιούχους και περιλαμβάνει την ενίσχυση με ένα voucher των 150 ευρώ στα πρότυπα του Freedom pass.

Τουρισμός για όλους: Με ποιον τρόπο εξαργυρώνεται το Voucher

Aυτό το voucher θα μπορεί να εξαργυρωθεί από τους πολίτες σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στη διαμονή, αλλά και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το ποσό των 150 ευρώ θα βρίσκεται σε μια ψηφιακή κάρτα και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του έτους.

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο η κυβέρνηση θα προσπαθεί να βρίσκει πάσης φύσεως επιδόματα και παροχές ώστε οι πολίτες να μην σκέφτονται το τσουνάμι ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης, στα μεταφορικά και στην ενέργεια.

Ξαφνικά εκεί που δεν υπήρχαν «λεφτόδεντρα» – όπως λαϊκίστικα τα αποκαλούν – η κυβέρνηση όχι μόνο τα φύτεψε από το πουθενά…αλλά τα πότισε ώστε οι «καρποί» τους να είναι ικανοί να κλείσουν στόματα. 

Έλα όμως που η πραγματικότητα είναι τόσο σκληρή… και πλέον η εξαγορά συνειδήσεων δεν είναι τόσο εύκολη όσο παλαιότερα.

Πλέον ο κόσμος είναι υποψιασμένος.. και πραγματικά πεινασμένος…

Ειδήσεις τώρα:

Συντάξεις: Έρχονται αυξήσεις – Πως υπολογίζονται – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σάσα Μπάστα: «Κολάζει» με το μπικίνι της και μας στέλνει για μπάνιο!

Survivor 6/6 αποχώρηση: Spoiler! Αυτός ο 1ος υποψήφιος!

Φωτιά στο Αιγαίο – Δεδομένος ο δεύτερος ναύσταθμος στη Σούδα – Τι θα περιλαμβάνει!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Δίνουν 150 ευρώ για να τα «φάμε» στην εστίαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.